maanantai 2. tammikuuta 2012


Eilen illalla vähän palelsi,yöllä alkoi sattua ja joutui valvomaan. Valvoin melkein koko yön  sohvalla, lämmin kaurapussi kaverinani juoden kuumaa mehua ja pelaten tietokoneella. Mihinkään muuhun minusta ei ollut. Aamulla soitin terveyskeskukseen ja puoliltapäivin pääsin lääkitsemään itseäni. Että voi ihmistä väsyttää yksi pikkuinen pöpö. Toivottavasti antibiootit purevat enkä saa taas itselleni pidempiaikaista riesaa. Se vasta väsyttäisikin...

Bloggerissa eivät nähtävästi toimi muotoilut kovin hyvin. Ärsyttävää tässä koomassa joutua tyytytmään siihen, mikä toimii. No, kunhan tästä tokenen, voin ehkä yrittää saada muotoiluja mieleisekseni., No, taitaa olla turha toivo, olen todennut, että bloggerissa asiat joko toimivat tai sitten ne pitää pakottaa toimimaan, mutta aina ei viitsisi. Olkoon kökkö, en jaksa alkaa vääntää koodin kanssa. Liian monta särkylääkettä elimistössä ja liian vähän unta vuorokauden aikana.

Olisin minä suostunut aloittamaan tämän vuoden sairastelusaldon kartuttamisen vähän myöhemminkin... Aion mököttää ja olla marttyyri vielä tämän illan, mutta sitten saisi riittää sitä lajia.

2 kommenttia:

  1. Tautia taitaa olla liikkeellä nyt enemmänkin. Paranemisia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Nukutun (ainakin jotain siihen suuntaan) ja muutaman lääkepillerin jälkeen olo on jo ihan kohtuullinen. :)

    VastaaPoista