torstai 28. kesäkuuta 2012




1.Tänään kävelin kolme kertaa venerantaan vain nähdäkseni, onko yksinäinen lumpeenkukka jo auennut. Ei se ollut kokonaan, mutta vesi oli miltei peilityyntä ja taivas heijasteli kauniisti lumpeen ympärillä
2. Huomenna menen taas uudelleen ja joka päivä ainakin niin kauan kuin lumpeet kukkivat
3. Tänään istuin puoli tuntia paikoillani ja vaanin pörriäisiä ja akileijan kukkia. Muutaman pörriäisen sainkin vangittua muistikortille.
4. Pörriäisten metsästys oli itse asiassa seurausta siitä, että alkuaan päätin mennä odottamaan sormustinkukan avautumista. Moinen ihanuus on onnettomuudekseni kylväytynyt parkkipaikan nurkille ja minä en vain kykene hävittämään sitä ennenkuin se on kukkinut edes pikkuisen. 
5. Sormustinkukka on suunnilleen kauneinta mitä tiedän, mutta sormustinkukka ja pieni lapsi samassa pihassa on hiukan huono yhdistelmä...
6. Huomasin virkkaavani ja lukevani sävy sävyyn. Kopasta lämmikekäsityöksi kaivamassani ripple-blanketissa (ufo vuodelta miekka ja kirves) on täsmälleen samoja sävyjä kuin hömppäkirjani kannessa
7. Kesäisin minä virkkaan, mieluiten peittoja ja tänä kesänä nähtävästi mattoja.

Tämä paljasteluhan liittyi Ainon Majasta tulleeseen haasteeseen. Kiitän kovasti. Eiköhän noista seitsemästä kohdasta ainakin jotain minusta paljastu.


Ainakin teidät haastan. 

7 kommenttia:

  1. Kiitos! Nää on musta hauskoja :)

    VastaaPoista
  2. Thank's. Perehdyn heti kun ennätän. Huomaakko, mulla muka kiireitä, ja pah.. heheheehee.

    Tänäänki meni hela dagen särkässä. :)))
    Yyber rento päivä.

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia sulla taas!

    VastaaPoista
  4. Ihana kuva lumpeenkukasta! Tykkääntykkääntykkään :)

    Mietin hetken, että mikäs vika sormustinkukassa ja sitten muistin, jotta taitaakin olla myrkyllinen, että semmoinen vika ehkä (en googlettanut) muuten kauniissa kukassa.

    Ääh miten kiva peitto... miksen virkkaa miksen (no siksen, kun en vaan tykkää), tosi kivat värit, peitossa (ja kirjassa myös).

    VastaaPoista
  5. Minna: Sit vaan vastamaan ja haastamaan :)

    Niina K: Särkkä kuulostaa hyvältä. JA kiireitähän aina on. ;)

    Anna: Kiitos

    Pauliinalotta: Kiitos. Ja juu sormustinkukassa on digitalista eli se ei ole ihan parasta mahdollista nautittavaa kenellekään. Mut virkkaaminen on kivaa... ;)

    VastaaPoista
  6. Kiitti! Paljastuksia tulossa viikonlopun aikana :O)

    VastaaPoista
  7. Minna: Kiva. Katselin, että oli tuttuja paikallislehdessä. ;)

    VastaaPoista