maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kenkäsäilytystä

Meillä on aavistuksen epätoivoinen tilanne kenkäsäilytyksen suhteen. Eteinen on hyvin kapea, tuulikaappi niin pieni, että sinne ei mahdu mitään ja niitä käyttökenkiä vain ei tule laittaneeksi olohuoneen puolella olevaan kaappiin. Joten yleensä puoli eteistä on täynnä ajelehtivi kenkiä. Pientä ensiapua antavat nuo Ratian Palaset-hyllyt. Ostin niitä kuusi yksikköä, valitettavasti vain noista kahdesta on kenkien säilytyksen suhteen apua. Lopuille pitää keksiä muuta funktiota. Luulen, että sekin onnistuu. Joku oikeasti kaunis ja järkevä ratkaisu kenkäsäilytyksen ongelmiin olisi kyllä kiva keksiä.

4 kommenttia:

  1. Kauneudesta en tiedä, mutta edellisessä kämpässä meillä nostettiin kengät seinälle Elfan hyllyköillä. Pystykiskot pultattiin seinään ja siihen monta hyllyä sopivin välein. Toimiva ratkaisu ainakin. Nykyisessä homma ei toimi yhtä hyvin, mutta saman ratkaisun turvin mennään ja koko ajan muokataan sitä parempaan suuntaan. Tosiaan en tiedä miten kaunis tuo on, ainakin äitini muistaa antaa negatiivista palautetta tasaisin väliajoin. Tosin äitini myös on sitä mieltä, että voisimme säilyttää ulkovaatteemme ja kenkämme tuulikaapin n. metrin mittaisessa naulakossa ja sen alle jävässä tilassa, jolloin eteinen jäisi avarammaksi ja sitä voisi vähän jopa sisustaa... Nätimpi tuo kuitenkin on kuin lattialla ajelehtivat kenkämeri :)

    VastaaPoista
  2. Hyllyistä olenkin haaveillut ja ovien päällä moiset onkin huiveille ja tytön urheiluväjineille. Meillä ei vain eteisessä ole seinätilaa eikä leveyttä. Lasten kengät saa sentään vintinrappuun, meidän aikuisten oliis ehkä vain aika oppia käyttämään kaappia. ;)

    VastaaPoista
  3. Minna, voi noita äitejä. :S Omani mielestä meidän pitäisi purkaa vanhat kaapit ja laittaa peililiukuovet eteiseen. No, olisihan se käytännöllisempi, mutta ei niin nätti.
    Meillä on kenkäteline superkapeassa pikkueteisessä, mutta ei se tunnu riittävän. Meillä mennään pikkueteisestä yläkertaan, joten on todella rasittavaa, kun lattia on täynnä rompetta. Jonkun pitäisi olla kokopäiväisesti järjestämässä pieniä, väärän kelin tai jotenkin muuten epäsopivia vaatteita ja kenkiä pois eteisestä, ettei siinä olisi kuin juuri sopiva kamat tarjollakaan. :O

    VastaaPoista
  4. Paula:Jos palkkaisi jonkun nuoren kesäksi kenkävahdiksi? Taitaa olla vähän useammalla sama kenkiensäilytysongelma. Niille vain ei tunnu löytyvän järkevää säilytysratkaisua. Etenkään vanhassa talossa. Ennen ihmisillä ei tainnut olla läjäpäin kenkiä ja vaatteita...

    VastaaPoista