sunnuntai 24. kesäkuuta 2012





Aamulla pikkuneiti oli tosi väsynyt. Sosiaalinen elämä otti voimille. Aamulenkille piti laittaa sadeasu päälle. Sininen sadetakki on varmaan 20 vuotta vanha. Se on ollut aikanaan pikkuveljelläni ja hänkin on tainnut periä sen joltakulta. Tässä välissä takki on kiertänyt useammalla lapsella, viimeksi tietenkin tuolla isommalla neidillämme. Jotenkin on mukava ajatella miten montaa lasta takki on ehtinyt pitää kuivana ja sitä, että se on edelleen ihan loistavassa kunnossa eli kestää vielä useamman käyttäjän leikeissä. Välillä olo on kovin haikea. Tänään lajittelin lasten pyykkejä ja jotenkin tuntuu hämmentävältä ja onnelliselta, kun tajuan, että kaikkien surujen ja ahdstusten jälkeen meillä toinen pieni käyttää samoja vaatteita kuin sisko aikanaan.

Iltapäivästä intouduimme siivoamaan. Mitäpä sitä muuta pariskunta tekisi, kun toinen lapsi on kyläilemässä ja toinen nukkuu vaunuissa pihalla. Nyt koti tuoksuu raikkaalta, lattiat hohtavat puhtaina ja lasten naulakko on kerrankin järjestyksessä.

Illalla virkkasin lopultakin juhannusruusu-matonkin valmiiksi. Ihan heti en keksi virkkuutyötä, johon olisin onnistunut upottamaan noin paljon virheitä. Yleensä virkatessa niitä ei kamalasti edes tule. Nyt haaveilen kirkkaanvihreästä kuteesta olohuoneen mattoon. Saa vinkata, jos joku tietää, mistä moista saisi. Ja minä siis tarkoitan oikeasti voimakasta, kirkasta vihreää.


P.S. Ihan heti en muista postausta, johon olisin onnistunut upottamaan näin monta kirjoitusvirhettä... ;)
Ja se vihreä kudekin löytyi Kauhavan kangasaitasta, kun vain avasin silmäni kunnolla.

7 kommenttia:

  1. hih, teillä on kans tommonen "rahi" siis tuo mihin oot laittanut? kukkakankaan, meillä on niitä kaksi- niissä on semmonen oranssi-ruskea kukkakangas. :) oiskohan alunperin ollu siniruudulliset tms. :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Juu, tossa oli kans sellainen kamala, sininen ruutukangas ennen. :) Onneksi on melkoisen helposti vaihdettavissa oleva asia.

    VastaaPoista
  4. Ensi kerralla kun menette anopille, niin 9-tien varressa Menosissa (kuuluu myös Urjalaan) on Päivin kudepuoti. Sieltä saa Kauhavan kangasaitan kuteita edullisesti ja säätyt postimaksulta.

    VastaaPoista
  5. Juu, mä olen monesti katsellut sitä kylttiä vaan kun ikinä ei (mukamas) ole aikaa poiketa... Sieltä mä itse asiassa ole tilannutkin mattoaineksia. Kun en vain saa aikaiseksi käydä.

    VastaaPoista
  6. Ihana juhannusruusu. Meille tarvitaan kanssa ehdottomasti tuommoinen!

    VastaaPoista
  7. Minna: Siitä sit virkkaamaan. Toi on helppo malli, kunhan vain on hereillä...

    VastaaPoista