tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulukalenteri

Kirppikseltä löytyi edullisesti tälläinen ei_ihan_kamalan hurmaava yksilö...

Ja tälläinen siitä tuli. Ihan siedettävä, vähän tylsä. En oikein löytänyt mitään koristelupuolta tuohon, onneksi sentään äidiltäni (huraa suvun hamstraamisvimmalle) puisia sydämiä, jotka sutaisin ruskeiksi ja joihin maalasin numerot. Rungon maalasin ihan Helmi-kalustemaalilla valkoiseksi. Kyllä se tälläisissä toimii... Juuri ja juuri. Tuon heloukitin tilalle kyllä kiipeää ihan jotain muuta, kunhan ehdin ja jaksan. Nyt päätin elää voimavarojeni mukaan eli kalenterin sisuksetkin tuli vain ostettua. Aina ei jaksa. Runokalenteri olisi ollut ihana, mutta tänä vuonna ei oikein runosuoni kuki. Ehkä taas vuoden kuluttua...

Mutta nyt saa aamu tulla ja lapsi sännätä kalenteriaan katsomaan. Eiköhän tuo neidille kuitenkin kelpaa, vaikka äitinsä onkin hiukan pettynyt aikaansaannokseensa. Seuraavaksi sitten joulukorttien kimppuun.

Pahoittelen myös eteisen seinän epäesteettisyyttä. Tuon kohdan korjaaminen olisi kyllä aika lailla listan alkupäässä.

Nukkumaan. Kauniita unia ja ihanaa joulunodotusta!

4 kommenttia:

  1. Hieno se on, älä vaadi itseltäsi liikaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ei sitä aina tartte jaksaa ja hieno se on :)

    VastaaPoista
  3. Mä vaadin aina itseltäni liikaa. ;) Mutta kiitoksia. Ja pääasia tosiaan on, että neiti oli ollut aamulla haljeta innosta, kun näki tuon. Oli kirjaimellisesti pomppinut ilosta.

    VastaaPoista