perjantai 21. toukokuuta 2010

Rakennusrakastaja

Eilen oli Ministry on Labourin sivuilla vallan hurmaava työpaikkailmoitus. Eräs pirkanmaalainen kunta haki rakennusrakastajaa. Oikein toimi olisi ollut tarjolla. Valitettavasti ilmoitus poistui varsin nopeasti. En ehtinyt tutkia yksityiskohtia ja hakea. Mietin vain, että olisin ollut varmasti ihan varteenotettava ehdokas. Minähän rakastan rakennuksia. Erityisesti vanhoja ja kauniita, mutta voisihan sitä pikkuisen hellyyttä antaa myös 60-luvun elementtilähiöiden rakennuksille, 70-luvun lättäkattotaloille ja meidän aikamme Älvsbytaloille ym bulkkituotannolle. Vanhoille tiilisille teollisusrakennuksille silityksiä ja halailua riittäisi varmasti. Olisikohan rakennusrakastaja eräänlainen puidenhalaaja, joka siirtää energiaa rakennuksista itseensä ja päinvastoin? 

6 kommenttia:

  1. :) Ihana ajatus, rakennusrakastaja!!! :) Päivän piristys tämä postaus :)

    VastaaPoista
  2. Ihan täydellinen homma sulle :)

    VastaaPoista
  3. Entä jos se tutkii lahottajasienien hajottamia tukirakenteita, kosteusvaurioita ja homeisia muovimattoja...pidetään kiinni sun versiosta, se oli paljon kauniimpi ;).

    VastaaPoista
  4. Välillä kirotusvihreistä seuraa jotain kaunista. ;)

    VastaaPoista
  5. kauniisti kirjoitettu. Valitettavasti se bulkkituotanto on meikäläisille ainoa vaihtoehto päästä omaan kotiin ja olisi mukava, että sitäkin voitaisiin kunnioittaa.. ja sekin voi olla persoonallista. vaikka toisaalta, vanhat talotkin on usein aika samanmoisia, eihän se mummolatyylikään en ään iin persoonallista taida olla?

    VastaaPoista
  6. Toki bulkkitalosta voi tuunata ihan mieleisensä, persoonallisenkin ja jokainen varmasti rakastaa omaa kotitaloaan. Ainakin toivon niin. ;)

    VastaaPoista