maanantai 16. elokuuta 2010

Rytöläjässä

Uutta ja vanhaa sekaisin. Purettua, puolivalmista, työkaluja ja tiesmitä kaatopaikkakyytiä odottamassa. Ehkä tämä talveksi rauhoittuu. Ainakin peittyy lumen alle. No, oikeasti parvekkeen pitäisi valmistua lähiviikkoina, talon otsalaudatkin toivottavasti pääsevät kohtuupian paikalleen ja sitten myöhemmin rännit ohjaamaan vettä kauemmas kellariin valumasta. Kaikessa rauhassa, vähitellen tulee valmista. Se tuntuu mukavalta.

9 kommenttia:

 1. Jos tämä yhtään lohduttaa, niin ERITTÄIN tuttu tunne ja tila tuo rytöläjä!!! Inhottava purkulautakasa nauloineen päivineen odottaa vieläkin pätkimistä, isäntä lupasi ne ennen lumia siivota, jos minä pinoan. Ne poltetaan pihasaunassa, kun ei talon tulipesiin viitsi semmoisia tuoda... ja saunan pesät sen verran kärsineet jo vuosien saatossa..

  Sisällä eteinen on räjähdyksen jäljiltä, kompura tulee ekana vastaan kun sisään astuu... lukuisien kenkäparien lisäksi. Yläkerrassa on kaksi pientä varastokomeroa täynnä työkaluja yms... yläkerran kylppäristä ja portaikosta puuttuu vielä listoja... kai ne joskus... :)

  VastaaPoista
 2. Mahdatko sä sittekin asua meillä? :D Kiitän vertaistuesta.

  VastaaPoista
 3. Rytöläjä on ihan loistavan hervoton sana :D

  VastaaPoista
 4. Terkkuja meidän pihan "röykkiöiden" keskeltä! Lunta odotellen...

  VastaaPoista
 5. Lumi on hyvä. ;) No, tottapuhuen mä toivon, että iso osa meidän pian läjistä siirtyy vähitellen tonne Hirsikankaanmäelle. ;)

  VastaaPoista
 6. Lumessa on vaan se paha puoli että se sulaa joskus. Mä rehellisesti kadehdin sitä, että osaat sanoa, että hitaasti, vähitellen, kaikessa rauhassa. Varsinkin jos tarkoitat sitä. ;)

  VastaaPoista
 7. Etkö sä oikeasti ole vieläkään uskonut, että mä tosiaan olen lapamato? Ei kamalaa kiirettä monenkaan asian suhteen. :D

  VastaaPoista
 8. voi, meillä ei oo tuota samaa mutta vintti.. voi kamala. Alle vuosi muutosta ja sinne ei edes pääse sisään vaurioittamatta itseään tai kaikkea ympärillä..

  VastaaPoista