tiistai 16. kesäkuuta 2009

Sisustamista

Sain vihdoin oikein kunnon sisustamispuuskankin. Enää en vain epätoivoissani levitellyt tavaroita ympäriinsä, yritin jopa katsoa, miten ne asettuvat. Siis tuollaiset "turhatkin" tavarat. Peilikin pääsi vihdoin seinälle - vinoon tietty, mies saa vielä korjata käsiensä työn. Ja lamppukin on just väärän korkuinen... No, ei välitetä pienistä. Nyt on kuitenkin peili, josta näkyy koko vartalo kyyristelemättä ja kiemurtelematta.




Keittiön turhuushyllykin, joka muuten löytyi ihan talon kellarista, kiipesi seinälle. Minä sitten kiikutin siihen purkkikokoelmaani ja vanhat nukekodin keittiökalusteet. Niihin kuului joskus jääkaappikin, mutta joku onneton leikkijä oli rikkonut siitä oven. No, pääasia, että hella ja tiskipöytä ovat yhä hengissä ja äidin ankaran valvonnan alla. Niillä ei leikitä kuin luvan kanssa ja sekin irtoaa harvoin.

Lisäksi note to self: Toi muuri on kyllä pakko maalata valkoiseksi, keltaisen sävy ei varsinaisesti hivele silmää...

Seuraavaksi sormia syyhyttäisi päästä yläkerran aulan kimppuun. Se on ihan suunnattoman kaunis tila. Vahinko vain, että tällä hetkellä siellä on mm. arkkupakastin odottelemassa siirtoa kellariin ja epälukuinen määrä säkkejä täynnä kankaita. Nuo kankaat ovat kyllä oikeasti ongelma. Mihin ihmeeseen minä ne taion?

2 kommenttia:

  1. Meillä oli kans tollainen sitruunankeltainen maali keittiössä. Kaunis värinä, tavallaan, mut ihan mahdoton yhdistää yhtään mihinkään...

    Mut ihana teidän keittiöstä tulee, ja koko kodistakin. Aikaahan se vaatii, mut mikä kiire valmiissa maailmassa. :)

    VastaaPoista
  2. Juu, mä ajattelin yleensäkin yhdistää keltaisen pääosin valkoiseen. ;) Se auttaa aina...

    Kun en kyllä jaksa kaikkia seiniä maalata uusiksi, ton muurin maalaaminen ja kaakelien vaihto saavat riittää...

    Mut kaikessa rauhassa. ;)

    VastaaPoista