maanantai 6. heinäkuuta 2009

Maalaustalkoot

klo 9.15

Klo 9.40

klo 10.40

klo 13.30

Jotta eka seinä maalissa. Maalasin minäkin pikkuisen ja ainakin sekoitin värin. Sävy ei kauhean hyvin erotu tuossa, mutta kyllä se on vaaleanharmaa. Ja pikkuneiti ilmoitti heti kotiin saapuessaan isälleen: "Iskä, maalaisit ton parvekkeenkin. Se on aika ruma!". Jotta simmottis.. Onhan se, kieltämättä. Mutta vähitellen. Ovetkin ovat samaa sarjaa eli aika rumat ja huonossa maalissa.

Oli kuitenkin mukavaa, että sää suosi, vaikka sääennusteet alkuun näyttivät siltä, että yhtään seinää ei tänä kesänä maalata. Tavoitteena olisi saada vielä toinen aikaiseksi.. Ikkunanpielissä on sitten myös askartelemista.. Niin ja tuossa parvekkeessa... Katolta puuttuvat vielä tikkaat ja kulkusilta, piippu on purkamatta ja korjaamatta, mutta ehkä tämä tästä vähitellen. Usko alkoi palailla, kun jotain sai taas vähän pidemmälle.

Mutta petroliöljymaalisivellinten pesu oli jotain maailman kaameinta. Lopulta oli pakko luovuttaa, kun maalia oli sekä minussa, kellarinlattiassa, mäntysuopapullossa, vesihanassa sekä luonnollisesti eniten siveltimessä. Olkoon. Niinpä törkkäsin siveltimet tyynesti vesiastiaan odottamaan seuraavia talkoita.

4 kommenttia:

 1. Komeaa jälkeä! On se niin suuri ero mitä uusi maali tekee mille tahansa, pieni tai suuri, loistava maalivalinta muuten! Väri toki myös mutta eritoten materiaali :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos. Mä olen kyllä itsekin kovasti tyytyväinen tuohon maalivalintaan, oli vallan mukavaa sudittavaa.

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Lauantaina vielä raavitte vanhoja pois? Tosi kivan näköistä. Ja vikkelä tiimi!!

  VastaaPoista
 4. Siis meillä tehdään projektia seinä kerrallaan. ;) Kaksi seinää tänä kesänä (toivon mukaan) ja toiset kaksi ensi vuonna. Pakko vähän tasoittaa, ettei iske stressi. Tässä kun on noita muitakin kiireellisiä ilmennyt...

  VastaaPoista