torstai 30. heinäkuuta 2009

Päivitystä

Mä jo julistin itseni terveeksi ja kaikenlaista onkin tullut tehtyä. Kaatosateen jälkeen kellarissa on pomppinut erityisen paljon söpöjä pikkusammakoita. Niitä asuu myös ihan oikeasti äidin kasvimaalla, raparperin alla. Raparperit on nyhdettävä vähän varoen, ettei säikyttele pikkuisia. Ihaniahan nuo ovat, mutta silti tulee mieleen, että tuolla kellarissa taitaa olla turhankin paljon kosteutta.
Matkailtukin on. Kävimme yhtenä lauantaina tytön kanssa Valkeakoskella Apialla seikkailupuistossa. Neidillä oli kovasti mukavaa ja paljon kaikenlaista tekemistä pomppulinnassa hyppelystä keinumisen kautta uimiseen. Ja koko hupi ihan ilmaiseki. Suosittelen kyllä, jos joskus lapsiperhe Valkeakoskelle eksyy.

Poistumismatkalla kävelimme myös Lintulan häkkien ohi. Aika lailla olivat linnut vähentyneet sitten minun lapsuuteni, jolloin häkkejä oli enemmän ja lintuvalikoima laajempi. Tosin riikinkukkoja hyvin ahtaassa häkissään katsellessa tuli mieleen, että ähiaikoina tapahtuva lintulan hävittäminen ei välttämättä ole kovin huono idea. Toivottavasti tipuset pääsevät vähän laajempiin asuntoihin. Mutta hailealtahan tuon lopettaminen kaikesta huolimatta tuntuu, niin hauska virailukohda lintula oli jo minun omassa lapsuudessani.

Vielä poistuessa osui silmiini aivan hurmaava, vanha talo. Tunnustan olevani ikkunafriiki ja tämä ikkuna oli kyllä harvinaisen viehättävä kokonaisuus.

Hääpäivää kävimme miehen kanssa "juhlimassa" myöskin Valkeakoskella, tällä kertaa asuntomessuilla. Jotenkin talotarjonta ei ihan kamalasti koskettanut. Jokunen kiva talo oli. Mutta sisustukset olivat aika surullista nähtävää. Talot olivat itsessään sisätiloiltaan melkoisen hämäriä ja siihen kun yhdisti vielä harmaa-ruskea-sävyiset sisustukset, tulos oli vähintäänkin ankea. Ja minä siis pidän sekä harmaasta, että ruskeasta, mutta minä pidän myös valoisuudesta. No, löytyi messuilta jotain mielettömän ihanaa. Nämä bambuastiat olivat aivan ihania. Valmistajan nimikin on tallessa jossain lipukkeessa. Pitää etsiä esiin ja tiedustella.

Ja nyt tämänhetkinen tila. Eli päätin aloittaa telakalla olleen urheiluharrastuksen ja hups, heti ensimmäisissä treeneissä nilkka päätti toisin. Mutta hah, en aio antaa periksi, nilkka kuntoon, teippiä päälle ja uutta putkeen.

4 kommenttia:

 1. Tuo seikkis on ihana. Kiva, että siellä pääsee välillä myös sisälle. Voi nauttia eväitä ;O)
  Ollaan käyty tuolla myös muutten ole huomannut lintuja?!

  Pikaista paranemista jalalle!

  VastaaPoista
 2. Linnut löytyy rannasta, kun lähdetään Valkeakosken keskustaan päin

  VastaaPoista
 3. Voisinko saada niiden bambuastioiden valmistajan nimen? Kiitos :D

  VastaaPoista
 4. Nuo astiat ovat merkkiä Ekobo. Saa esim täältä

  http://www.matteriashop.com/

  Ole hyvä ;)

  VastaaPoista