torstai 10. helmikuuta 2011

Kolme viikkoa


Kolme viikkoa nuori ja edelleen ähelletään alle syntymäpainon. No, vähitellen ja kaikessa rauhassa. Täysimetys olisi ollut kiva ylläri, mutta ei sitten tällä(kään) kertaa onnistunut. 

Minä jouduin jo kirpputorille vaateostoksille. Edellinen vauva oli vaaleaihoinen blondi, tämänkertainen lapsi liikkuu ihan eri sävymaailmassa niin luonteeltaan kuin väritykseltäänkin. Pakko oli saada vahvemman värisiä vaatteita, että vauva näyttäisi itseltään. Tuo body tosin on lahja naapurista. Ihana...

Minä olen edelleen vähän hämilläni.Loppujen lopuksi kaikki tapahtui niin vauhdikkaasti, että äiti vähän taisi pudota kärryiltä.

3 kommenttia:

  1. No sanopas muuta, meillä oli kans tuo lähes albiino, jonka hiukset erottui ihosta vain kun se hermostui karjumaan itsensä punaiseksi :) Nyt meillä on etelä-eurooppalaisen ruskea ja ilmeisesti punaiseen hiusväriltään kohta kääntyvä maanläheisiä sävyjä kaipaava (tai no, eihän se itse vielä kaipaa :D) siilinpoikanen.. Vaan enpä ole kaupoille päässyt kertaakaan kotiintulon jälkeen ja ehkä hyvä niin :)

    Täysimetys olis niin ihanne mutta muutenkin selviää, muistahan se ja taas armoa itselle, tärkeintä että vauva saa huolenpitoa ja ruokaa <3

    Mua hämmentää tämä kainalo-kananen, nyt kun on tämmönen joka on koko ajan kyljessä kiinni, on ihan oudot fiilikset. Jahas, liikahdin vierestä ja taas heräsi..

    VastaaPoista
  2. Tuo kirppisreissu on kyllä ainoa kauppareissu mullakin synnytyksen jälkeen. :D On vaan sopivasti kirppari melkein naapurissa.

    On se kyllä hassua, miten eri värisiä lapsia samoista vanhemmista voikaan muodostua. :D Ja myös totaalisen eri luontoisia...

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kati tunnustuksesta! Se oli tosi kiva ylläri. Palaan siihen kunhan saadaan lasten kemut viikonlopulta ohi.
    Vaavi näyttää ihan syötävän suloiselta!!! Meillä on myös "samasta parivaljakosta" kaksi ihan erilaista lasta ;O)

    VastaaPoista