maanantai 28. helmikuuta 2011



Eilen meillä vietettiin ristiäisiä. Oli ihanan lämmin tilaisuus, tarjoilujen valmistaminen tuli tällä kertaa delegoitua sen verran laajalle, että kukaan ei tainut väsähtää järjestelyihin. Vauva käyttäytyi kerrassaan mallikelpoisesti, ihan pikkuisen piti parahtaa kastehetken aikana, mutta sekin itku loppui, kun loiskautettiin vettä päälaelle. Ylpeä isosisko sai kuivata pienen pään. Oli mukavaa.

Meidän Soli Elinamme pikkusisko sai nimekseen Salka Minerva. Kakussa oli täytteenä tiramisuun laitettavaa tuorejuusto-kananmunamoussea ja kirsikoita. Kakku oli ihan hirmuisen herkullista.

Meillä elämä kulkee tasan neiti nelikiloisen määrittämän rytmin mukaan. Tai en minä tiedä, onko tuo jo nelikiloinen, huomenna taas punnitaan. Onneksi pikkuneiti on toistaiseksi nukkunut pisimmät unipätkänsä öisin. Ihan riittävän zombie-olotila on ajoittain tälläkin rytmityksellä.

5 kommenttia:

  1. Ihan mahottoman kauniit nimet on tiedän tytöillä. Saapa nähdä, pääsenkö itse joskus tytölle nimeä antamaan, aika sen näyttää sano Alhontaustan Kalle (appi sanoo aina). Ja tykkään kuvien tunnelmasta, on varmasti ollut hieno juhla!

    Onnea puntariin ja jaksamista zombie-meininkiin!

    VastaaPoista
  2. Mahdottoman kaunis nimi pienellä (ja isommalla kanssa). Onnea!

    VastaaPoista
  3. Erika: Kiitos, toivotaan, että teiiläkin päästään tyttöä nimeämään. Tosin kiva sitä on pojillekin nimiä antaa. ;)

    Jonna ja RuusuLiisa: Kiitokset. :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten kauniita kuvia ja nimiä ;O)

    VastaaPoista