torstai 10. maaliskuuta 2011

En nuku...

Äiti nukkui hyvät päiväunet. Joku toinen ei niinkään kiinnostunut asiasta... Onneksi uni maistui kuitenkin yöllä. Päivälläkin kyllä, jos voi laittaa rattaisiin ja pihalle. Nyt ei voi. Iski pieneen ilkeä mahapöpö. Meillä on puunattu käsiä ja keitetty pullot, huolehdittu yleensä hygieniasta, mutta kun ei riitä niin ei riitä, pöpö löysi pienen kuitenkin. Nyt vain ollaan aikuisetkin myötätunnosta maha kipeänä ja toivotaan, että pöpö menisi pois eikä edessä olisi sairaalareissua. Saa pitää peukkuja. Toistaiseksi meillä asuu vielä ihan virkeä pikkutyttö. Jospa tämä tästä helpottaisi ja muutkin säästyisivät. Mutta kyllä taas on muistunut mieleen, miltä se tuntuu, kun on sydän kylmänä. Rinnassa tosiaan on ihan kuin jäinen möykky.

Mutta ajatella, synnytyksestä on jo 7 viikkoa.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti säästyitte pahemmalta tai pidemmältä taudilta pienen (ja vähän isompienkin) kanssa. Isot peukutukset siis sille!

    Ihana vauva ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kate. Aika huonolta vain tilanne näyttää. Tänään taita olla vähintään päivystysreissu edessä. Pakkailen varmaan sairaalakassin itselleni mukaan. :(

    VastaaPoista