keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Valoa


Jotenkin tämä valon määrä on ihan huumaava. Talvi oli enemmän ja vähemmän pöpperöistä hämärää ja nyt yhtäkkiä on niin kirkasta, että silmiä särkee. Odotan vielä sitä, että valon perässä saapuisi myös lämmittävä auringonpaiste. Että voisi vähitellen alkaa rakentaa suunnitelmissa olevaa kahvittelupistettä parvekkeelle. Nyt siellä on vain penkki. Haaveissa olisi pari mukavaa tuolia ja pieni pöytä. Niin ja muutama ruukullinen kesäkukkia. Ja sitten joskus, jos saisi rakennettua tuohon eturappusille jonkinmoisen oleskeluterassin, se vasta ihanaa olisi. Mutta joo, tämän kesän pääasiallinen suunnitelma on möyhentää piha karmeaan kuntoon (salaojitus) ja sitten alkaa vähitellen siivoilla sitä siedettäväksi. Sikäli tuo parvekkeen oleskelukeidas olisi kyllä asiaa.

Valo tuo kummasti mukanaan haaveita ja suunnitelmia. En minä kyllä tiedä, minkä verran tämän pikkutirpan hoidolta pääsen mitään toteuttamaan, mutta ainahan haaveilla saa - ja pitää...

3 kommenttia:

 1. Täällä päässä ikuinen haaveilija haaveilee myös terassista (nyt on vaan pieni paikka penkille, mutta sekin on tosi jees!)!!!! Lasitettuna ois tooosi tooosi ihana!!!
  Ja valosta!!! Ja kesästä!!!!
  Ihanaa tää haaveilu...

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain Kati, haaveita pitää olla! Miekin olen haaveillut koko talven olohuoneen järjestyksen vaihdosta, uudesta sohvasta, kirjahyllystä, vanhasta lipastosta... ja nyt alan haaveilla kans ulkojuttuja, vaikka lunta on vielä niin pirskatin paljon!

  VastaaPoista
 3. Juu, siis kesästä. Siitä mäkin kyllä haaveilen kaikkein eniten. Hetken joutuu kyllä vielä odottamaan, ainakin mikäli tosta hangen paksuudesta jotain voi päätellä...

  VastaaPoista