torstai 19. toukokuuta 2011

Back on trackVähitellen pitäisi kai taas palailla bloggailemaankin. Meni taas hiukan väsymyksen puolelle. Viime viikolla vauva sairasti sen perkuleen vatsataudin. Onneksi melko lievänä, mutta vatsassa kiersi neidillä monta päivää ja äidillä vielä useamman (silen henkisesti). Vihdoin uskalsin henkäistä helpotuksesta ja eikös isompi jo ole flunssassa. Viikon tauti juu... Jonain viikkona voisi elää ilmankin moisia.

Mutenkin sopiva bloggailuaika on mennyt taas lenkillä ja keväästä nauttiessa. Vauva täyttää huomenna 4 kk. Ihan ihmeellistä, juurihan tuo syntyi. Minä aloitin maidottoman dieetin ja yritän olla kuolematta nälkään. Uskomatonta, miten paljon maidon pois jättäminen tuntuu mahassa. No toki asiaan vaikuttaa sekin, että jotakuinkin ainoa proteiininlähde ruoassani on nykyisin kananmuna, jota en sitäkään uskalla määrättömästi syödä. Grillin kohdalla alkoi eilen kuola valua kuin Pavlovin koiralla. Joku päivä varmasti löydän itseni ostamasta sieltä ranskalaisia kesken vaunulenkin.

Niin ja pikkusammakko oli kevätnäytöksessä esiintymässä. Äiti ei päässyt mukaan, koska imetti sohvalla, mutta jospa ensi syksynä taas. Ihanalta näytti tämän kertainen show, onneksi mies videoi ilokseni parhat palat (ts. sammakkojen osuuden).

2 kommenttia:

  1. Kesä tuntuu kuluvan tosi nopeasti. En tahdo minäkään blogiin ehtiä! Sadepäivä on pelastus, kun en flunssassa viitsi pihahommia tehdä. Ehtii kurkata blogikuulumiset ;O)

    VastaaPoista
  2. Eli flunssa sielläkin? Paranemisia siis. Ja juu, sadepäivänä ei viitsi lähteä veuhtomaan flunssaisen lapsen kanssa kaduille, joten pikkuisen jää nyt ylimääräistä aikaa.

    VastaaPoista