perjantai 9. syyskuuta 2011

Lisää syksyjuttua


Lisää todisteita, että on se syksy täällä. Pikkuneiti nukkuu jo näin tuhdissa asussa (ja peiton alla) rattaissa. Haalarikin mahtui epäilyksistäni huolimatta vielä päälle eli keväinen kokopäätös oli just oikea. Hyvä niin. Seuraavaksi siirrytäänkn villavaatteisiin ja lämpöpussiin tai välikausiasuun muuten. Pitää muuten mainostaa, että noi tossut on ihan mainiot. Ostin niihin myös lämmikket sisälle. Jospa noilla vaunuiltaisiin (ja mahdollisesti myös kantoreppuiltaisiin) ensi talvi jalat lämpiminä. Kävelyynkin kai soveltuvat sitten kun moisen toiminnan aika koittaa eli vissiin pian. (Ja tämä ei ole maksettu mainos, ihan omilla rahoilla tilasin tossukat).

Niin ja jok'ikinen vastantulija olettaa, että meillä on poika... Mun mielestäni ruskea on aika unisex-väri, mut ei kai se sit vaan ole.

3 kommenttia:

 1. Voi pientä suloisuutta :) Se on kummaa miten värit vaikuttaa, meidän neitiäkin pitkissä leteissään on luultu 'söpöksi pojaksi, jonka hiuksia ei kukaan ole vaivautunut leikkaamaan' :D

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Ai tämä prinsessa muka poika!? Ihana :)

  VastaaPoista
 3. Ihmisillä tosiaan on melkoisia pakkomielteitä värien suhteen noin sukupuolimielessä.Tyttö on tyttö vain punaisissa, suunnilleen kaikki mut värit kuuluvat pojille. Siis tummat värit, eihän poikia kyllä oikeastan sovi pukea liian kirkkaisiin... :P Tylsää.

  VastaaPoista