lauantai 19. marraskuuta 2011Koko viikko surkeilla unilla, isommalla ensin flunssa, sitten poskiontelotulehdus, pienempi päätti urakoida hampaita ja huipentaa homman myös flunssaan. Itsellä on se samainen räkis ja pää kuin pumpulia vähän turhan pitkäksi venyneistä hereilläoloajoista. Mutta kaipa tämä tästä. Isompi jaksoi jo eskarin avoimien ovien päivään ja pieni nukkui yön puoliksi vieressä, pienet kynnet kainaloani nipistellen. Tänä aamuna se samainen eskarityttö tuli verhojen avaamisen jälkeen silmät loistaen kertomaan, että vihdoinkin on satanut ensilumi. Halusi myös tehdä lumipalloja ja lumiukon, mutta ei tuosta määrästä taida ihan vielä leikkeihin kamalasti irrota. Ihanaa kuitenkin, tämä pimeys ja kuraisuus alkaa pikkuisen käydä voimille ja jo pieni määrä lunta tuo ihan uskomattomasti valoa maailmaan.

Minä tilasin Ekolosta kurpitsansiementahnaa ja maapähkinävoita tukevoittamaan leivänpäällisiäni. Joulunaika on hyvää massankeruukauden aloittelua. Paino on valunut vaihteeksi turhankin matalalle, pitää ottaa järeät keinot käyttöön, että en haihdu vallan olemattomiin. Erikako se aikanaan vinkkasi, että tuo tahna on hyvää, pakko vihdoinkin kokeilla.

Enkä edes tunnusta, miten paljon parhaillaan olevat Kädentaidot-messut polttelisivat. Ehkä ensi vuonna...

6 kommenttia:

 1. Sairastaminen on niin syvältä!!!
  Kopkop, meillä on pysytty nyt kunnossa...kaksi viime talvea menikin lokakuusta toukokuuhun koko ajan joku kipeänä...

  Voisko tota painojuttua tasoittaa, mä annan sulle aina tasaisin välein rasvasiirrännäisen...tai jotain...

  Koittakaa parantua<3
  Josko ehkä tuleva pakkanen jotkut pöpöt selättäis:)

  VastaaPoista
 2. Meillä aloitettiin sairastaminen tuossa elokuussa eikä loppua taida näkyä... :P

  Juu, ylimäräinen rasva kyllä kelpaisi, kun vain keksisi sen siirtokeinon. Monelta taholta lahjoituksia on kyllä jo luvassa. :D

  Mutta tosian: Niitä pakkasia odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Maisema oli aamulla hyvin kaunis. Meillä myös ipanat intoili luistelemaan ja potkukelkkailemaan. Vielä pitää vaan jaksaa odottaa isompaa pyryä!

  VastaaPoista
 4. :D Kyllä meillä toi teki naapurin tytön kanssa lumiukon. Pahalla sisulla ja sitkeydellä saa kaavittua siitä vähästäkin lumesta mitä vaan kasaan. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi tätä inhottavaa tautiaikaa!! Hus pois taudit teiltäkin! Itselläni vieläkin puolikuntoinen olo, enkä ole edes kunnon kuumeessa ollut.. ei sillä että olisin halunnut, mutta tuntuu, että se kuume olisi voinut ajaa tämän pois kunnolla. Ärsyttävää ritkuttelua puolikuntoisena...

  Juu, ja siihen lahjoittajien virtaan miekin ilmoittaudun ;)

  VastaaPoista
 6. Sellaisia sitkeitä, ikuisesti jatkuvia flunssia tuntuu olevan liikenteessä. Ei nouse kuume eikä parane tauti, mutta muita oireita riittää. Toivottavasti siellä alkaisi myös mokoma helpottaa vähitellen.

  VastaaPoista