sunnuntai 21. huhtikuuta 2013
Talon miespuolisella henkilöllä oli täällä poikain viikonloppu, joten minä ja lapset hankkiuduimme etelänreissulle evakkoon ihastelemaan siellä kukkivia krookuksia ja virkkaamaan tiskirättejä. No, tuli sitä kaikenmoista muutakin tehtyä: Ulkoiltua, lumputettua, pelailtua, luettua... "Kaikkea semmoista", niinkuin Silakka asian muotoilee nykyään.

Noita tiskirättejä on vain aika monta. Kehtaako tuollaisia arpoa? Minä tiedän luvanneeni arpajaiset, mutta sen lupauksen jälkeen iski rimakauhu eikä mikään tunnu järkevältä arvottavalta. Ehkä jonain päivänä saan väännettyä itsekritiikkinappulani off-asentoon ja ne arvonnat pystyyn. Mielellään lähiaikoina...

Viikonlopun aikana olivat kylvökseni röyhähtäneet. Joskin myös kuivuneet, kun en muistanut erikseen miehelle mainita, että niitä sopii kostuttaa tarpeen tullen. Jostain syystä chilini eivät ole itäneet lainkaan. Öllöttävät mokomat siemenet kuivakan näköisinä eivätkä suostu yhtään mihinkään. Kostoksi taidan ostaa sitten muiden kasvattamia taimia. Mutta samettikukat ovat ihan kohta koulimisvaiheessa kuten nuo koristekurpitsatkin. Onneksi muistin viikonloppuna ostaa ruukkuja, jos ensi viikolla iskisi inspiraatio.Samettikukkia voisin kylvää toisenkin annoksen ja ihan kohta laittaa myös hajuherneet, krassit ja sipuleista ja mukuloista kasvavat itämään. Hui, ihan kohta Se on täällä, siis kesä. :)

4 kommenttia:

 1. Kevät kevät kevät JEEEE :D Ja kehtaa tiskirättejä arpoa. Minä en edes tunnistanut niitä tiskiräteiksi, vaan ajattelin että olet tekemässä jotain isompaa sisustusjuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vahvistuksesta. Ehkä mä sit kehtaan... ;)

   Poista
 2. Mukavalta etelän lomalta kuulostaa :0) Ihanaa, kun kohta on kesä!

  VastaaPoista