torstai 4. huhtikuuta 2013


Tämä viimeaikainen kevään viivästyminen on tuonut mukanaan sen, että normaalin kevättuhnutaivaan sijasta onkin tarjolla joko huikaisevaa sineä tai kauniita pilvimuodostelmia. Tänään niistä pilvimuodostelmista alkoi kuulua myös tarmokasta tööttäilyä, kun joutsenet suorittivat ylilennon. Olen minä niitä odottanutkin. Hymyilin ja vilkutin ensimmäisen lennon aikana ja kun linnut päättivät lentää vielä uudelleen ylitsemme, sain kaivettua kamerankin esiin. En kyllä pääse kehumaan kuvan laadulla, valotuksella tms., mutta pääasia eli odotetut muuttajat tuli kuitenkin ikuistettua.

Tänään herkuttelin vaihteeksi  suosikkipikaruoallani (jota siis teen tasan itselleni). Keitin kananmunia ja paahdoin eilisen spaghetin seuraksi oliviöljyssä valkosipulia ja kurpitsansiemeniä. Monikaan ruoka ei ole niin hyvää kuin tuo pienen suolalisäyksen jälkeen. Sitten vielä vähän salaattitarpeita kylkeen ja herkuttelemaan. Myös palo-Harri ja hätä-Heta suhtautuivat annokseen selkeän suosiollisesti. Kananmunista tuli ihan täydellisiä Nigellalta nyysityllä vinkillä eli heti kun vesi lakoi kiehua, sammutin levyn ja annoin munien hautua rauhassa kypsiksi ja kyllä, niistä tuli paljon parempia ja pehmoisempia kuin normaalisti poreilevassa vedessä kypsentämällä.

Illalla havaitsin, että Finnish Design Shopissa saa naamakirjan alekoodilla -20% alea ja pakkohan se oli hyödyntää. Nyt hykertelen itsekseni ja odotan innolla tilaustani saapuvaksi.

Onkohan kukaan muu onnistunut koukuttumaan Sisustusarkkitehti Marko Paanaseen? Tunnustan, että minä olen. Ja en tosiaankaan sisutusvinkkien takia, nyt taidan mennä ihan camp-asentella. Kyllähän kieltämättä menee aika laillan viihteen puolelle, kun Marko esitetään jo ohjelman alussa hyvin monesta kuvakulmasta ja loppuaikakin kyllä menee enemmän Markon ylistämiseen kuin varsinaisesti sisustamiseen. Jostain syystä tuo ohjelma ei vain ärsytä, hihityttää kyllä sitäkin enemmän. Tosin kyllä minä kaipaisin vaihteeksi kunnollista suomalaista sisustusohjelmaa, sellaista, jossa ihan sisustettaisinkin.

2 kommenttia:

  1. Tuohon Markojuttuun sen verran, etten taida koukuttua. Katsoin yhden jakson ja jossain vaiheessa tuli mieleeni, että olisi voinut laskea hänen sanomansa "minä"-sanat. Jäin siihen niin ärsutysjumiin, etten tiedä koko ohjelmasta muuta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua taitaa huvittaa just eniten toi pohjaton ja hyvin epäsuomalainen itseriittoisuus. Mutta ihan rehellisesti sanoen, en usko, että välttämättä haluaisin ketään noin itsekeskeisen oloista ihmistä oikeasti lähelleni.

      Poista