perjantai 17. toukokuuta 2013

Iltapala nro 2

Tiedostan kyllä, että kaikenmaailman teekuppikuvat ovat melkoisen passée aiheena, mutta tällä kertaa iltapalakuvalle on sentään jonkinmoiset perustelut. Iltapala nro 1 ei tallentunut kameralle, koska se joutui rikoksen uhriksi. Hain sisältä kameran  ja palatessani näin häikäilemättömän rosvon nappaavan leipäni. Ensin syyttävä sormeni osoitti kosken kivellä pesivän lokkiperheen isää, mutta jotenkin naapurin pihassa keekoileva harakka näytti aika lailla syyllisemmältä. Ja aterioivammalta. Jotta note to self...Ulkona kannattaa vahtia ravintoansa, että villi luonto ei pääse iskemään.

Minä sain eilen ihanaa postia. Siitä tarkemmin täällä. (Intouduin perustamaan sidekick-blogin kirjallisuudelle) Huitova sormi ja leivänpala yläkulmassa eivät liity edellä kuvattun tapaukseen. 

Mutta on pakko sanoa, että minulla on ihania ja ajattelevaisia ystäviä. En yhtään tiedä, mitä olen tehnyt moisia ansaitakseni.

4 kommenttia:

 1. Ollut ehkä itse ihana ystävä...? Kirjablogi, kivaa! Hassua, meinasin kirjoittaa parista kirjasta juuri "kunhan nyt ehdin", olipas sulla samanaikaiset ajatukset. Luen ilman muuta uuttakin blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos jotakuta vähän edes kiinnostaa. :)

   Poista
 2. No jopas oli rosvo! Ja tulipa mieleeni, että parvekekahveja ei ole juotu vielä meidän perheessä, vaikka parveke on ihan parhaimmillaan! Tai on parhaimmillaan, kun istutetaan kukkia, joka on tämän päivän listalla.

  Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsitte tänään jo kahvittelemaan. Ei mikään ruoka maistu sisällä yhtä hyvältä kuin kauniina kesäpäivänä ulkoruokinnassa. Mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista