tiistai 21. toukokuuta 2013

Olen viime aikoina jumittanut Pinterestissä tutkimaan puutarhaideoita ja etenkin kaikenmoisia polkuja ja reunuksia, joita kyllä löytyy vaikka kuinka ihania. Tänään kanniskelin taas savupiipun vanhoja tiiliä ja asettelin niistä ruukuile alustaa. Pikkuisen pitää ladelmaa siirtää vasemmalle ja keksiä jotain noihin keskiosiin, muuten siitä tuli oikein kaunis.

Ja niitä polkuja. Ihan hirveästi syyhyttäisi päästä moisia latelemaan. Sitä odotellessa kylvin salaatteja ja yrttejä laatikoihin kasvamaan.

10 kommenttia:

 1. Sun pitäs NIIIIN tavata mun anoppini kanssa (siis oikeesti, virtuaalistihan oottekin tutut). Sillä on samat kuviot taas menossa, mua nauruttaa ihan, miten ihanan innoissaan ootte te, joilla laitettavaa pihaa on :) Ite oon ihan ulkona (heh) ja yritän vaan pitää valmisbasilikan ja jotain kirsikkatomaattia ja chiliä hengissä ikkunalla (jälkimmäiset kasvaa kyllä mutta ei niissä mitään punasta näy)

  VastaaPoista
 2. Tää taitaa olla sellaista aikaa, että tietty osa ihmisistä kulkee silmät kiiluen ja höpöttää itsekseen käsittämättömiä. :D Ja sun anoppi kyllä vaikuttaa ihmiseltä, joka ois kiva tavata. :)

  VastaaPoista
 3. Ai vitsit, että olen kateudesta vihreenä!

  VastaaPoista
 4. Ihania tiiliä! Tykkään sun "hyllystä"! Työniloa noiden nosteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jostain syystä pihahommissa kaikenmoinen painonnostelu on ihan puhdasta iloa. :)

   Poista
 5. *kieriskelee pihakateudessa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä kieriskele. Toivottavasti löytyy joskus oma. :)

   Poista
 6. Kaunis reunus! Mäkin olen joka kevät kateellisten joukossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut onneksi olet luovasti kehitellyt itsellesi hoidettavaa. ;) Ja aina on parveke.

   Poista