tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kirkasvaloa

Minua on ohjeistettu (jo joku vuosi sitten) hankkimaan syksyn ja talven pimeyttä lievittämään kirkasvalolamppu. Muttamutta... Ihan rehellisesti sanoen suurin osa niistä on ihan kammottavan rumia, Laitteita isolla ällällä, vähän niinkuin alppiaurinkolamppuja... En minä välitä sellaista katsella pöydälläni jatkuvasti ja jotenkin valaisimen jumppaaminen kaappiin ja takaisin joka päivä pimeään aikaan tuntuisi sekin hivenen omituiselta touhulta. Mutta nyt minä sen löysin! Katriina Nuutinen on suunnitellut Innojokille Candeo-kattovalaisimen, josta saa säädettyä sekä tunnelmavalaisimen, että kirkasvalolaitteen. Olen poikkeuksellisen onnellinen tuosta. Mies lupasi jakaa valaisinkiskosta tuolle oman virtalähteen, että saamme sen keittön ruokapöydän yläpuolelle. Edes hintaa en vielä tiedä, mutta koska tuo on pakollinen hankinta, se todennäköisesti saa maksaa sen mitä maksaa. No, toki budjetilla on rajansa, mutta eiköhän tuohon kuitenkin veny.

Ihan oikeasti haaveilisin tästä Light Pill -kannettavasta kirkasvalolaitteesta. Taitaapi moisen kaupallinen tuotanto vasta olla kehittelyasteella, mutta tuo olisi mainio. Kulkisi mukana ja mahtuisi kesäajat säilytykseen kohtuulliseen tilaan eikä etenkään karjuisi ulkonäöllään suureen ääneen olevansa kirkasvalovalaisin.

Jotta sellaista. Palailen myöhemmin mm- saamani tunnustuksen pariin. Oli vain pakko päästä kertomaan ilosanomaa tuosta Candeo-valaisimesta.


4 kommenttia:

 1. Innojokilla tuntuukin olevan noita kirkasvalolamppuja vaikka missä muodossa. Meilläkin on täällä töissä niitä, mutta en tiedä, tuleeko ne hirveän hyvin käyttöön, kun ne ovat kahvitilassa ja siellä ei juuri kukaan istuskele.

  Mutta siis, hyvän vaihtoehdon oletkin löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innojokilla on tosiaan ainoat inhimillisen näköiset kirkasvalolmaput valikoimissaan.

   Mutta tosiaan hiukan huonossa tilassa nuo ovat teillä töissä, jos kukaan ei ehdi valaistumaan niiden seuraan.

   Poista
 2. Mä murehdin jo nyt valon katoamista. Todellakin tarvittais tuommoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että ensi talvi olisi valohoidolla hiukan helpompi.

   Poista