tiistai 23. elokuuta 2016

Gilmore girls -peitto


Muutama postaus alaspäin on tuskailua aiheesta ongelmia värien kanssa. Päätin selättää mokomat ongelmat ja virkata takapihan aurinkovuoteeseen päivätorkkupeiton. Joten tuumasta toimeen ja tilaamaan Drops designin Paris-lankaa ja kun se saapui, nelosen koukku kouraan ja virkkaamaan. Aluksi katselin Marpleja ja konstaapeli Lewisin edesottamuksia, mutta sitten totesin kaipaavani jotain kepeämpää ja löysin Netflixistä Gilmoren tytöt joka oli juuri soveltuvaa hyvän mielen höttöä pastellipeiton virkkuutyön taustalle. Ja nopeasti tuo edistyikin (ts. valvoin ihan liian myöhään joka yö). Kolmessa viikossa sain valmiiksi ihan kohtuukokoisen torkkupeiton. 

Lankaa työhön meni arviolta rapiat puolitoista kiloa. Tilasin alussa tuon verran, diskasin yhden tilaamani vihreän muihin sopimattomana ulos ja tilasin vielä yhdet kerät käyttämiäni värejä. Joten sanoisin, että rapiat puolitoista kiloa.

Yleisarvosana on tosijees. Värit eivät ole yhtään normaalia minua. Olen niin epäpastelli-ihminen kuin voi olla, mutta kesäpeittoon värimaailma istuu hyvin. Peitto on mukavan raskaan tuntuinen. Uskoisin, että sen alla on mukava ottaa pienet tupsluikkarit varjossa. 

Seuraavaksi kai voisi käydä taas yhden ufoutuneen tilkkupeiton kimppuun ja toinen raitapeittokin olisi vähän niinkuin ajatuksissa. Jostain olen kaivanut hirmuisen virkkuuvimman. Olisi vaikka miten paljon totetettavia ideoita ja intoa. Mutta jospa välillä tekisi niitä keskeneräisiäkin alta pois.4 kommenttia:

  1. No onnea sulle virkkuuvimman johdosta. Hieno peitto, kauniit värit. Mulla on virkkuukoukku hyvin tauolla, mutta tulihan tuota koukuteltua muutamana vuonna monen vuoden edestä. Nyt vois aloitella sukkia talveksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niitä sukkiakin välillä hyvä intoutua tekemään. Itse asiassa syytä olisi täälläkin...

      Poista