sunnuntai 28. elokuuta 2016

Pikkuisen pakkomielteistä


Pikkuisen on jäänyt virkkausmojo vallalle. Viime yönä intouduin aloittelemaan koristetyynyä peiton jämälangoista ja siitä  vihreästä, jonka diskasin peiton väreistä, Gilmoren tyttöjen (kuinkas muuten) seurassa. No, seuraavan kerran sitten havahduinkin klo 4.24... Auts... Jotenkin  tuohon vain jäi jumiin, kun koko ajan tuli mieleen, että seuraavalla kerroksella teenkin pompuloita ja seuraavalla sitten jotain muuta ja pitihän se nähdä miltä näyttää ja äkkiäkös minä tuon rivin virkkaan loppuun. Jotta huoh. Näyttää myös siltä, että joudun tilaamaan jokusen kerän lisää "jämälankaa", että saan työn valmiiksi. Jotta voi argh... Höperö kuin höperö. 

Onneksi tälläinen ei ole ihan jatkuvaa, ei tosin ainutkertaistakaan. Yleensä onnistuu varmimmin kirjojen kanssa, mutta myös piirtäminen ja käsityöt vievät joskus kevyesti mukanaan.

Käykö muille ikinä näin?

3 kommenttia:

 1. Juu kuulostaa tutulta. Kirjojen kanssa pahempi kuin käsitöiden. Tosin lauseet "mä neulon vaan tän kerroksen", "ompelen vaan tän sauman", "luen vaan tän luvun"ovat vähän liiankin tuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, etten ole ainoa jumiin jäävä tapaus. ;)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista