maanantai 1. syyskuuta 2008

Mateleva maanantai

Jatkoa synttäritunnelmissa.. Ihana robotti, jota kohtaan tuntemastani ihastuksesta kieltämättä vihjailin miehelle jo taannoisella Rupriikin vierailulla. :) Tuo vaan on kerrassaan hurmaava kapistus, nimeltään Venus. Kukat ovat taas mummultani ja sekasotku taustalla omaa ja lapsen tuotantoa...

Lisäksi kuva lahja-naturalistoista.. Nuo ovat niiiiiin nätit. :) Mun on pakko löytää jotkut kivat polvisukat noiden seuraksi. Gudrun Sjödenilla olisi aika hyvät, mutkun ei ole muuta tilattavaa niin tulisivat aika törkeän hitaisiksi.. No, pitää tsekata normaalit henkkamaukat ja Lindexit.. Jospa niistä löytyisi jotain. Tai Indiskasta tai jostain... No ainakin Marimekolta löytyy kivanvärisiä raidallisia, mutta ei välttämättä polvisukkina.

Viimeisenä vielä esittelyyn melko pitkään puikolla olleet villahousut (koko S), Patonsia ja Titityyn ohjeella. Kukahan tarvitsisi? Lisäksi tein koeversiot tiskirätistä. Isompi kolmepuolen puikoilla helmineuletta ja pienempi virkattu n nelosen koukulla (ja mua häiritsee suunnattomasti se, että yksi reuna lieruttaa). Lankana allhemp6. Ja kuvattu muuten pesun ja rummutuksen jälkeen. Noi ovat kyllä niin kivan tuntuiset ja näköiset, että epäilyttää raaskinko rättinä käyttää. ;) No, ehkä kuitenkin... Saavathan arjen esineetkin olla kauniita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti