tiistai 23. syyskuuta 2008

Synttäreitä ja kenkiä

Mun lapseni ei ole enää ihan pieni. Se täytti jo kolme vuotta ja sai kakkuun ihan oikeita karkkeja, mistä ilo oli valtava. Neidillä oli vaikeuksia irroittaa karkipussista kaupassa edes sen vertaa, että kassa sai sen laskutettua. :) Ihanaa, kun allergiat ovat vähän hellittäneet ja voi ostaa jotain pieniä, kivoja juttuja tuolle... Mutta miten nopeasti aika kuluukaan. Sniff. Mä tosin jatkan tuon kanssa kotona edelleen, olen nyt titteliltäni rouva ilman kummempia ammattinimikeitä, saati sitten kenenkään maksamaa palkkaa.

Leikkimökkikin on aika hyvässä vaiheessa. Valkoista pitää lisätä pariin kohtaan ja punaisella suorittaa pieniä paikkauksia, mutta muuten mökki on valmis ottamaan vastaan ensimmäisen talvensa. Vielä kun joku napauttaisi ne kamalat ristikot ikkunoihin. Valitettavasti ilman niitä tuo on kestämättömämmän näköinen kuin niiden kanssa.. Siedettävä siis vain on tämäkin kauheus. Mutta sitten (jos ja kun) talvi tulee, olen jo suunnitellut kaikenmoisia lyhtyvirityksiä mökin terassille roikkumaan jne. Maltan tuskin odottaa..

Prismassa oli jotkut alepäivät ja siellä laareittain lasten kesäkenkiä. Eihän siitä ohi päässyt.. Nuo lenkkarit ostimme kyllä ihan virallisesta kenkähyllystä neidille pihakengiksi aika lailla päreinä olevien edellisten tilalle, koska otaksun, että tänäkin vuonna saatamme saada odottaa vielä jonnin aikaa niitä varsinaisia talvikenkäkelejä eikä kumisaappaillakaan ihan aina viitsi hillua, olivat ne miten somat hyvänsä..

Niin ja noi kesäkengät. Pilkulliset mun oli ihan pakko saada ja mies taas ihastui noihin vihreävalkoisiin. Eivät oleet hinnalla pilattuja, joten vietimme melkoisen rupeaman kaivamalla laarista kokonaisia pareja. Lopulta löytyi, mutta hiki tuli. Sitten vain peukkuja pystyyn, että neidin jalka on öbaut 27 ensi kesänä... Ja juu, tyttö tykkäsi noista kyllä itsekin. ;)

Ja vielä viimeiset kengät. Rakkaat aamutossuni. Hankittu sinä talvena, kun tänne muutimme ei n. kuusi vuotta sitten. Alkavat onnettomat olla aika lailla päreinä, tuoksuvatkin aika omalaatuiselle ja pelkään, että hetkenä minä hyvänsä huomaan, että päällinen ja pohja ovat eronneet toisistaan.. Uudet siis tarvitsisin, mutta kun ei löydy. :( Kaikki ovat ihan tolkuttoman rumia tai sitten sellaisia laivoja, että jalka hölskyy edessuntakaisin. Laitan toivoni siihen, että löydän jostain Ainot noiden tilalle ja saamme heittää haikeat jäähyväiset. Hyvin olette palvelleet..

Meillä on kyllä mutenkin shoppailtu. Astianpesukone suvaitsi pistää sopimuksensa katkolle ja tarjosi astioihin vienon savuaromin, joten mies kävi hakemassa uuden. Eihän tuo vanha ollutkaan kuin ehkä parikymmentä vuotta palvellut. Ehkä se riittää. Kiitos Cylinda, nyt alkaa Mielen kausi, kunhan joku noiden paikan vaihtaa... Mä jostain systä hiukan epäilen, että Mielen, niin hyvä merkki kuin se onkin, kausi tuskin on yhtä pitkä kuin Cylindan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti