lauantai 27. syyskuuta 2008

Syystunnelmia

Kyllä se syksy vaan on täällä ihan tosissaan.. Aloittelin monkey-sukkia täydellisesti tämänhetkiseen luonnon sävystöön sopivasta shibuiknotsin sukkalangasta ja mietin, mitä noista Norolangoista tulisi. No, kiva niitä on silitelläkin. ;) Tuossa monkey-ohjeessa on ikävä piirre, että se taitaa olla tehty aika tiukkakäsialaiselle kutojalle eli mun sukkani eivät tule kovin tiukasti jalkaa pitkin pingottumaan. Kerran jo purin ja aloitin uusiksi ohuemmilla puikoilla, silti mun sukkien ympärysmitta on kaksi tuumaa isompi kuin ohjeen mitat ovat... No ihan käyttökelpoiset sukat niistä silti tulee. Ja kauniitkin vielä. Ovat siis huomattavasti kuvanotosta edenneet.

Ihanainen "gathering of lace" on kulunut iltaisin käsissä. Ehkä mä joskus saan jotain toteutettuakin. Toi kuuluu niihin kirjoihin jota tulee selailtua ja selailtua eikä millään saa päätettyä, mistä ihanuudesta edes aloittaisi yrittämistä. :)



Metsässäkin kävimme. Tyttö sai synttärilahjaksi sateenvarjon ja se oli pakko saada mukaan ja aukikin, koska taivaalla oli pilviä, joista olisi voinut vaikka sataa. No, pitäähän sitä pienen prinsessavarjoaan saada testata ja selityshän oli erinomainen. ;) Ja lapsella ei ole leukapartaa, bataatit taisivat unohtua naamaan ulos lähtiessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti