sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Joulu tulla jolkottaa..

Ja sen lähestymisen kunniaksi laitoin tähden olohuoneen ikkunaan. Mä en ole ikinä ollut suuri ikkunatähtien ystävä, mutta tämä yksilö oli varsin viehättävä ja on auttanut minua sopeutumaan muuallakin moisiin kapsituksiin. ;) Oikeasti mä en enää osaisi kuvitella joulunaikaa ilman tähteä ikkunassa. Sen laittamisesta alkaa joulunodotus. Epäilyksistäni huolimatta, taidan kuitenkin olla löytämässä jonkunlaisen joulumielen tänäkin vuonna.

Joulunodotuksen alun kunniaksi piti myös saada hyvää ruokaa. Jamien kotona -kirjan cannelloni-resepti on pettämätön eli toteutin herkkuruoan nälkääni sen. No, pikkuisen jouduin taas soveltamaan, mutta jos mä joskus jotain kokkaan täysin ohjeen mukaan, annan kelle tahansa luvan piirtää olkkarin seinään ison mustan ristin.

Ja lopultakin sain sovittua itseni kanssa lapsen joulukalenterin olomuodon.. Onhan tuolla siis perinteinen paperinen luukkukalenteri, mutta kun on ihan pakko saada tehdä joku itsekin. Eli tänä vuonna teen joulukirjaa, johon tulee joka päivälle itse kirjoitettu jotenkin jouluun liittyvä loru tai runo ja jonkinmoinen jouluinen kuvitus. Teemana ovat yllättäen piparkakut... Pari sivua on jo tehtynä eli huomisaamusta selvitään. ;) Muutenkin tuohon voisi olla kiva vaikka liittää kuvia, pipariresepti tms. Katsotaan, mihin aika ja into riittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti