tiistai 11. marraskuuta 2008

Tää on tälläistä... Tylsää ja harmaata aina vaan. Eilinen myrskyn ujellus sentään vähän virkisti. Oli valtavan mukava vetää perässään vastustelevaa koiraa, kun rakeet hakkasivat sateen mukana vaakatasossa päin näköä. Tulihan samalla ihon mikrohiontakin varmaan suoritettua.

Käsitöistä pinwheel sweater edistyy, on jo toista hihaa vailla valmis ja aloittelin joululahjaksi Haruha-huivia Patonsin Silk bamboosta. Se on kyllä ihan järjettömän pehmoista lankaa... Mun pitkät sukat ovat edeleen kesken eivätkä nuo Noro-langatkaan ole vieläkään päässeet puikoille. Haaveilin jo, että pääsisin käsityömessuille täydentämään muutenkin liian suurta lankakokoelmaani, mutta taitaa lapsenvahdin puutteessa jäädä haaveeksi. :( Harmittaa, mutta minkäs teet, ei sinne tungokseen kyllä kolmevuotiaan kanssa hirveästi huvita mennä. Tai voi mennä, mutta saattaa olla, ettei juuri mitään näe ja että pääsee nopeasti pois.

Ompelukonekin on jäänyt vähän paitsioon, mutta eilen kolahti postilootaan Tildan talossa ja siinä oli muutama ihan hauska joulukoristeidea. Yleensä noissa tyyli on mun makuun turhan hörhelöistä ja makeaa, mutta kukaan ei kai ole kieltänyt vaihtamasta kankaita enemmän omaan tyyliin sopiviksi. ;) Muutenkin on alkanut tulla ihan pikkuriikkisen jo joulumieltäkin jonnekin takaraivon tienoille. Enkelijuttuja meillä ei varmaan ihan hirveästi kuitenkaan joulun aikaa tule esiintymään. No, eipä noita ole suuremmin ollut ennekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti