keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Myssyjä ja taloja

Lopultakin mä sain väännettyä pitkään suunnittelemani talomyssyn... No jaa, kuten alempaa nakyy, sen on tarkoitus kyllä olla pannunmyssy tytön lelupannulle, mutta riemu oli suuri, kun myssy sopi omaankin päähän.

Tässä pannun päälle aseteltuna...

Ja tässä talon "takapuoli". Materiaalina seiskaveikan jämäkeriä, virkkuukoukulla 4 toimien. Tätä menoa toi jämälankaloota varmaan ihan oikeasti vielä joskus tulee tyhjäksi (ja täyttyy kaikenmoisilla muilla langanjämillä). No, noihin kirjailuihin en ole kamalan tyytyväinen ja muutenkin pientä korjailtavaa löydän, mutta mikäpä estää tekemästä noita lisää. ;)

Ja mitäpä löytyikään Kodin Kuvalehden uusimman numeron sisustusosiosta.. Pannunmyssyjäpä tietenkin, neuleisiä ja talon näköisiä. ;) Hassu sattuma. Viehätyin hirmuisesti tuosta sisustusjutusta. Itse olen ihan oikeasti vähän enemmän minimalistiseen tyyliin kallellani noin makuni suhteen, mutta oi, mitä värileikittelyä tuossa jutussa oli. Ja nuo kaikki neulotut ja virkatut esineet olivat aivan hurmaavia. :) Ja yleensä tuo rohkeus ja värikyys, joka kuitenkin jotenkin ihmeellisesti pysyi hienosti hanskassa eikä mennyt epämääräisen rojunkasaamisen puolelle. Aivan ihana koti.

Sain vähän rohkaistusta omallekin ajatukselleni tuosta jutusta. Meillä vanhempien tuleva makuuhuone on nyt maalattu siniseksi. Aika tavalla samankaltaiseksi tummaksi turkoosiksi kuin kuvankin huone ja mua on arastuttanut se väri ihan mahdottomasti. Toisaalta se, että tuon voisi jättää remontoimatta ja asua edes jonkin aikaa onnellisena kirkkaansinisessä huoneessa olisi aika tavalla jaksamista helpottava asia. Ehkä mä uskallan. Kyllä muutkin moiseen pystyvät ja ilmeisesti ihan onnellisinakin. ;) No, ihan pikkiriikkisen varauksen joustoa annan itselleni. Kyllä mä voisin haluta Philgren & Ritolan apilankukkaa huoneen peräseinälle hiukan pehmentämään vaikutelmaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti