tiistai 18. elokuuta 2009

Am I blue?

Sadepäivän kunniaksi piti hiukan möbleerata. (Voitte ystävällisesti sulkea silmänne oikeassa reunassa kiemurtelevan imurinletkun kohdalla) Nyt on tietokonetyöpiste siedettävän näköinen. Mutta tulipa siitä sininen... No, jos joskus korjaan asian verhoilemalla tuolin jonkun muun värisellä kankaalla, tosin mä kyllä pidän tuosta petrolin sävystä. Anopin tekemä ryijykin löysi paikkansa. Se ei voisi olla paremman kokoinen ja värinen tuohon oveen verraten. Johdoille kun vielä keksin siistin piilotustavan niin tämän pöydän suhteen tilanne on varsin bueno. Vielä pari pöytää odottaa järjestäjäänsä...

Niin, tuon pienen metallikaapin, joka vaikuttaa tulostimen alla, löysin vähän aikaa sitten kirpparilta. Sille löytyi paikka vallan kivuttomasti. Tulostimen sijoituspaikassa ainoa ongelma on se, että pönttöuuni on vajaan metrin päässä. Miten mahtaa käydä tulostimen musteiden? No, kauneuden takia on kärsittävä, tulostin tarvitaan, mutta toiselle puolelle pöytää se ei mahdu sovinnolla. Siis esteettisesti sovinnolla. ;) Työvalaisin on peräisin samalta kirpparikeikalta kuin kaappikin. Sillä kertaa kävi tuuri.

2 kommenttia:

  1. Ihana vanha kaappi ja tuoli. Ei ollenkaan liian sininen ihmiselle, joka tykkää sinisestä (minulle). Ryijy on kaunis!

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuon sinisen kanssa vain tullut täällä vähän kyllästymispiste eteen. Sitä kun esiinty talossa aika paljon. ;) Ja juu, tuo ryijy on mulle edelleen tosi tärkeä esine, anoppi antoi sen tavallaan kihlajaislahjaksi. :)

    VastaaPoista