maanantai 5. lokakuuta 2009

Paluu arkeen

Yksi jäi yli. Siis muffinssi muistoksi villistä viikonlopusta, jolloin talossa mellasti kaksi nelivuotiasta. Oli mukavaa, joskin sunnuntai-iltana kieltämättä uni maittoi myös talouden aikuisille. Muffinssien ohje löytyy Nigella Lawsonin kirjasta Syötävän hyvää ja omasta puolestani voisin sanoa, että tuo on tähän mennessä paras muffinssitaikinohje, jota olen kokeillut. Siis tuollainen ei-suklaamuffinssiohje. Niissä suklaisissa on sitten ihan oma kategoriansa. ;)

Kävin viime viikolla kierrätyskeskuksessa ja ostin pari vanhaa asettia ihan kynttilänalusiksi. Vielä pitäisi löytää vähän sievempiä kynttilöitä. Peruskynttilät siis ovat ihan ok, mutta kaipaisin vähän karheamman näköisiä versioita vanhojen lautasten seuraksi. Taustalla näkyy myös kastelukannuni nököttämässä ihanilla tiikkisillä pikkutarjottimilla. Kastelukannun ideahan tuli pihistettyä Annikalta. Kiitosta vaan. Minun versioni aiheesta on kyllä kieltämättä aika tavalla elämää nähneemmän näköinen. Joku päivä pitäisi vähän oikoa pahimpia.

Baktusten kutominen on vienyt minutkin mukanaan. Mukavaa melkeinaivotonta työtä, jossa lopputulos on kuitenkin tosi viehättävä. Yhden perusbaktuksen jo tein, nyt on puikoilla Lacy baktus ihanaisesta vaalean sinapin sävyisestä ohuenohuesta mohairlangasta. Tästä saattaa tulla suosikkihuivini syksyllä... Kiitokset ystävälle lankalahjasta.

2 kommenttia:

  1. Voi, miten ilahdutit kastelukannukuvalla ja -jutulla! Tulipa hyvä mieli heti kuvasta kannun bongattuani. Ja taas on yksi ongelma vähemmän, eikö niin ?

    Mitä te nyt sairastelette oikein....Hus pois pahat taudit! Parane pian, joohan.

    VastaaPoista
  2. Juu, alkaa olla pahin pöpö jo tapettu. Jos yrittäisimme olla jonkun viikon vaihteeeksi terveenäkin, kun kerran käskit. ;)

    Ja mä olen oikeasti iloinen tuosta kastelukannuideastasi, kaupasta kun ei kauniita kannuja oikein löydä. :)

    VastaaPoista