torstai 29. lokakuuta 2009

Valoa vaikka väkisin

Jos ei muuten niin valoa salaatista. Pastaa, hunajamelonia, parmesania, kurkkua, keltaisia tomaatteja, vähän vihersalaattiakin. Kastikkeeksi eilisestä ylijäänyttä pestoa... On edes lautasella aurinko.

On noin yleensä ollut vähän rankahko ajanjakso. Mies särki selkänsä, minä poden yskää ja yritän pyörittää taloutta ja kannan puita selkä vääränä sisään. Onneksi miehen selän suhteen alkaa sentään pikkuhiljaa helpottaa.

Kävin lapsuudenystävieni kanssa juhlistamassa yhteistä taivalta ja 40-vuotissynttäreitä tuolla etelämmässä.. Kas kummaa mikä olikaan kauppa, jonne oli päästävä. Jotta lankaa tarttui vaihteeksi mukaan, kun kerran halvalla sai. Siitä mä en enää ole ihan varma, oliko tuo sateenkaarilanka ihan järkevä hankinta... No, kaipa tuostakin jotain tulee.

Mutta reissu oli ihana, Tallinna kaunis kaupunkin (valitettavasti vain matkustin keveästi enkä ottanut edes kunnon kameraa mukaan). Tuliaisina sain sitten lankojen lisäksi tolkuttoman yskän. Joskus voisin keksiä jotain mukavampaakin tuotavaa. Toivottavasti saan pitää tämän tuliaisen ihan itselläni.



Tänään teimme kokoperheen kirpparikierroksen ja pari ihan kunnon löytöäkin tuli tehtyä. No, lasten kokoiset talvi- ja satumuumipussilakanat menevät ilman muuta samaan kategoriaan, mutta ehdottomasti eniten ilahduin vanhasta pakkauslaatikosta, joka oli täynnä patenttikorkkisia, vanhoja pulloja (laatikosta tulee lehtikori) ja erityisesti tuosta ilmapuntari-lämpömittarista, joka on niiiiiiin tyylikäs esine.

Vähitellen nämä olohuoneen tapetit, jotka sinällään eivät ole kovin pahat, ovat alkaneet ärsyttää silmiäni, koska ne eivät sovi ollenkaan 50-luvun tyyliin ja esineisiin ja itse pidän nimenomaan tuon aikakauden tavaroista. Onko kohta ihan pakko tapetoida? Auts... Eipä silti, jotkut simppelit, vaaleat tapetit eivät välttämättä edes maksaisi ihan mahdottomia. Työtä tapetoimisessa kyllä olisi enemmän kuin tarpeeksi. Jo siirrettäviä huonekaluja on ihan liikaa.

Ja vielä imuroimisen iloa.. Tai no, imurista rittää iloa. ;)

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen salaatti. Nam! Tapetointi on aika hommaa. Me ratkaistiin asia siten, että maalaan yhden tehosteseinän kunnes lapset kasvavat. Käytiin Toijalassa katsomassa tapetteja ja sieltä löytyi vaikka mitä vanhaa ja ihanaa. Ihan liikaa valikoimaa. Tämän asian otamme hämäläisellä hitaudella ;O)

    VastaaPoista
  2. Jep, kannattaa harkita. Mekin ollaan elelty noiden nykyisten sinänsä ihan ok tapettien kanssa ja mietitty vaihdetaanko vai annetaanko olla. Nyt tuli sit se fiilis, että ovat liian levottomat meidän makuumme. Joten jossain vaiheessa tapetoidaan. :)

    Ritolallako kävitte? Siellä on ihania tapetteja ihan liikaa... Noin valitsemisen kannalta ajatellen.

    VastaaPoista