torstai 4. maaliskuuta 2010

Energiapiikki

Iski energiapiikki. Mistä lie. Harmituksesta, ärsytyksestä, väsymyksestä... Ei ainakaan hyvistä tunteista. Mutta loppujen lopuksi, kun sitä pahaa oloa on purkanut järjestämiseen ja siivoamiseen, lopputuloksena onkin ihan hyvä mieli. Vallan kummalllista, mutta helpottavaa. 

Kukkakaalisosekeitto kiehuu hellalla ja minä suunnittelen mitä siivoan huomenna. Tänään olen siivonnut paljonkin ja suunnitellut vielä enemmän. Ehkä meidänkin kierrätyspisteemme lähiaikoina saadaa siedettävään järjestykseen. Siis jos Ikea ja eräs nettikauppa suovat. Mutta näistä varmaan myöhemmin. Illan voisin viettää kutimen ja television seurassa. Siis kunhan koira on lenkitetty ja lapsi syötetty, pesty ja nukutettu jossain vaiheessa. Sitä ennen onkin ohjelmassa ihan perinteistä perheenäidin koti-iltaa.

5 kommenttia:

  1. Voi, kurjaa jos on ärsytystä mutta hienoa, että energia on saatu kanavoitua noin tehokkaasti, tuohan ihan tarttuu tässä lukiessa :)

    Minä kierrättäisin kaiken mutta meidän talossa kaikki ei ole samalla aaltopituudella mun kanssa :( Biojäteastia sentään on, mutta kaikki muu kannetaan kasseissa lähimpään kierrätyspisteeseen.. Sepä välillä ärsyttää niin, että luulis meidän kodin olevan putipuhdas, miksiköhän ei ole ;)

    VastaaPoista
  2. Kierrätys on jostain syystä monelle ihan mahdoton asia edes harkittavaksi. :P Ymmärrän ärsytyksesi. Yritä kanavoida vaan. ;D

    VastaaPoista
  3. Kuulostat tosi aikaansaavalta. Joskus on kiva järjestellä paikkoja oikein kunnolla. Vietiin ennen joulua kierrätykseen meille tarpeetonta tavaraa. Hetken oli kiva, mutta jostain sitä tavaraa vaan tulee aina lisää ;O)

    VastaaPoista
  4. Juu, mä ehkä kuulostan aikaansavalta. Totuus ei aina ihan kohtaa. :D Ja kierrätyskeskus kyllä kutsuu jo tätäkin taloutta nimenomaan niinpäin, että tavoitteena olisi kerrankin VIEDÄ sinne roinaa. ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa että oot saanut vitutusta purettua rakentavalla tavalla. Yritän ottaa esimerkkiä. :)

    VastaaPoista