maanantai 22. maaliskuuta 2010

Karkkia


Viikonlopun herkkuja. Oikeastihan toi Batik-lanka on inhoamaani akryyliä, mutta en kyennyt vastustamaan kiusausta ja yksi kerä lähti mukaan värinnälkää poistamaan. No, oikeasti se ei ollut ihan niin kaameaa neulottavaa kuin voisi olla, mutta tykkään silti enemmän luonnonkuiduista. Ja pölyrättikin tuli lopulta kudottua vinoraidalliseksi, itse asiassa niitä tuli samaa vauhtia kaksi ja samaa vauhtia ne katosivat lapsen leikkeihin. Mikähän noissa neulotuissa räteissä viehättää? Jokikisestä tiskirätistä on saanut taistella kynsin hampain, että on saanut käyttää sen alkuperäiseen tarkoitukseensa...

Niin ja tuo Deko. Ostin, kun halvalla sai ja kyllä kannatti. Etenkin tuo kuvan keittiö on jotain ihan ylimaallisen ihanaa. Ihana on koko asuntokin, kieltämättä, kuten myös muutama muukin esitelty koti lehdessä. Pitkästä aikaa inspiroiduin ihan tosissani. Ainakin tuon jutun kuvat säilytän sitä tulevaa keittiöremppaa ajatellen. En tosiaankaan haaveile mistään perus-Puustellista. Joku tuollainen epäkeittiö olisi paljon hauskempi.

Valon comeback on aiheuttanut myös valokuvauksen comebackin. On niiiiiiin mukava ottaa kuvia, kun niistä ei tule pelkätään rakeisia tuhruja tai muuten vain kummallisen sävyisiä. Kohta varmaan kannattaa napata kamera taas mukaan uloskin. Voisin kuvitella, että pian on ulkona muutakin kuvattavaa kuin lumihankia. Ei silti, että hangissa mitään vikaa olisi, mutta vähän yksitoikkoiseksihan tuo maisema on välillä käynyt. Mutta pajunkissoja on löytynyt jo hetken aikaa, osa löysi tiensä sisällekin.

4 kommenttia:

  1. Meillä mennään taas samoissa, ostin tuon lehden myös ja hullaannuin muutamaan juttuun. Harmi, ettei ole remppaa tiedossa, eikä tilaakaan. Paitsi siellä naapureiden puolella :)

    Kaikesta keinokuitukammosta huolimatta ajattelin hankkia tuota samaa lankaa, pölyrättejä varten tietty. Värit vaan vetoaa, ja selvästi tarviin niitä nyt siivouksen motivaatioksi.. Jos lapsikin hinkuaa rättejä, sehän saattaa johtaa aktiiviseen kotiapuun ;)

    Vielä kun olis enkkulakuja!

    VastaaPoista
  2. Hassua moinen samanaikaisuus. :D Ja lapsityövoimaa kannattaa aina käyttää. Meillä ainakin asustaa hyvin aktiivinen siivousaasistentti.

    VastaaPoista
  3. Novitan uutuudet ovat jääneet kaikki ostamatta. Odotan innolla millaista neulejälkeä ja värisävyjä sinun neuleeseesi tulee.
    Sävyt näyttää kyllä ihanan raikkaille.

    Totta, tuo keittö on tosi ihgu. Tuollainen saareke/ tiski ois kyllä kiva. Lamput on makeet.

    VastaaPoista
  4. No aika kirkkaathan noista räteistä tuli. Otan kuvat, kun joskus saan ne takaisin. :) Mutta juu, en mä tykkää akryylistä enkä liian räikeistä väriyhdistelmistä. Noihin Novitan lankoihin viitaten. ;)

    VastaaPoista