maanantai 8. maaliskuuta 2010

Pakkoneuloosi

Neulomismania vaivaa pahasti.... Aina kun jotain saa valmiiksi, toista on aloitettava. Tai no, eihän sitä ole pakko saada edellisiä edes valmiiksi. Nytkin kolme huivia kaipaa päättelyä ja pingoittamista. Tällä viikolla ne saavat kyllä luvan valmistua ihan oikeasti. Ja pöllöneulekin saisi jo vähitellen edistyä. Jostain syystä pakkoneulosi ei vaivaa sen suhteen, vaikka oikeasti se olisi kiva saada tehtyä ja päälle ennen kevään tuloa. 

Iltaneuleeksi (lapsen nukutusneuleeksi siis) aloitin eilen Lainesukat. Hauska malli. Aika pullukalle jalalle selvästi tuo ohje, joten aloitin suosiolla S-koon silmukkamäärillä, että ei tarvitse kiroilla myöhemmin. Huvittaa vain tuo langan väri. Sopii täydellisesti makuuhuoneen väriskaalaan. Hih.

Virittelin viikonloppuna piirtämisharrastustakin uudelleen. Kierrätyksestä löytyi jonkin aikaa sitten Derwentin kyniä paketissaan (iso osa kynistä oli jopa jäljellä) ja paperiakin sain ostettua viikonloppuna Tampereelta. Joten tekosyyt ovat vähissä. Pakko todeta, että piirtäminen on vaikeaa pitkän tauon jälkeen. Suorastaan hikistä hommaa. Mutta mukavaa, aivan liian mukavaa. Minkähän takia tuokin on viime vuosina jäänyt...

Ai niin. Ihanaista naistenpäivää. :)

5 kommenttia:

  1. Pakkoneuloosi, todellakin, vaivaa täälläkin. En uskalla edes laskea, mitä kaikkea on kesken ja jotkut jutut on ehtineet päällekin ennen mitään pingotuksia :(

    Hienoa, että olet ottanut piirustushomman uudelleen pöydälle! Mä en osaa piirtää, vaikka oon ahkerasti yrittäny joskus..

    Ihanaa Naistenpäivää sinne!

    VastaaPoista
  2. Pakkoneuloosi, minun on sitä ihan ikävä. Nyt tuntuu, ettei puikkoihin tarttuminen huvita yhtään vaikka mieli tekisi. Outoa. Toivottavasti menee pian ohi tämä outous.

    VastaaPoista
  3. Erika: No en mäkään rehellisesti sanoen pingottele välttämättä muita kuin ne, jotka on ihan pakko. :D

    Inka: Kyllä mullakin oikeasti on ollut kausia, jollloin puikkoihin tarttuminen ei voisi vähempää kiinnostaa. Niitä sitten kyllä usein seuraa totaalinen hysteria. Jotta ehkä se into palaa sinnekin jossain vaiheessa. Jotta huspois outous sieltä.

    VastaaPoista
  4. Keskeneräisyyksiä pursuaa neulekoppa myös meillä. Ja pakkoneuloosi taitaa olla pahan laatuinen jo, sillä osan olen itseltäni piilottanut, että voisin alkaa uutta. Kertoo hän joka joskus päätti neuloa yhden neuleen kerrallan ja huomaa että homma on ihan karannut lapasesta ;O)

    Mahtava piirustus. Olet tosi taitava!

    VastaaPoista
  5. Minna: Yksi neule kerralaan? Voiko niin muka kyetä tekemään. :D No joo, olen mä joskus kyennyt...

    Ja kiitos, ehkä toi piirtäminen vielä joskus alkaa oikeastikin sujua... Nyt se tosinaan aiheuttaa melkoista ähinää ja puhkumista.

    VastaaPoista