maanantai 11. lokakuuta 2010

Kirppistelyjä
Viime aikoijen kirppiskäynnitkin ovat olleet vallan hedelmällistä lajia. En tiedä auttaako se, että kesällä en jaksanut suuremmin missään kierrellä, saati sen enempää tutkia pöytiä. Viime viikolla onnistui ensimmäisen kerran vähän paremmin ja mukaan tarttui mm. uusi maatuska. En tiedä onko tuntumani ihan oikea, mutta tuntuu, että nyt taas maatuskojakin löytyy ja vielä ihan järjelliseen hintaan. Yhdessä vaiheessa moisten hinnat olivat ihan pilvissä.

Vaipat ovat Huuto-netin satoa. Kuvittelen, että nuo riittävät reissuvaipoiksi hetken aikaa. Neiti tuleva isosisko oli haltioissaan vaippapussin äärellä. Silitteli ja tutki ja suunnitteli vaippojen kokoonpanoa. Harjoitteli jo imujen laittoa taskuihin. Niin ja kertoi, mitä kaikkea aikoo vauvalle opettaa ja miten saa pitää vauvaa sylissä lattialla. Jotenkin huoli kaivaa silti mieltä. Toivottavasti tyttö saa pikkusisaruksen tällä kertaa hoivattavaksi asti.

No, maha kasvaa kuitenkin. Viime viikon vietin parhaan ystäväni, sokerimittarin, seurassa. Tänään sitten analyysiin tuloksista. Sokerirasitusta tarjosivat, mutta tällä huonovointisuuden asteella valitsin mieluummin mittailun. Ei sekään lystiä ollut, mutta ainakaan ei tarvinnut oksentaa sokerilientä... Sormenpäät ovat kyllä hellinä. Toivottavasti tämä riitti kuitenkin.

5 kommenttia:

 1. Ootpa totta tosiaan löytänyt, sekä kirppikseltä että huutonetistä. Mulla on ollut vaippakeräily päällä myös, ongelma on se, että on eka kertaa hommassa ja vähän vielä noviisina hukassa vaippamerten keskellä. En siis meinaa tietää, mitä ja millaista kannattaa hamstrata..

  Ja voihan sokerirasitus :( Mä kävin siinä, taas. Tällä kertaa läpäisin testin, enkä joutunut mittailemaan kotona. se oli muinoin ankeeta puuhaa, etenkin kun kerran turhauduin lukuihin ja mittasin kolmesta eri sormesta eri lukemat ja heitin hanskat tiskiin. Mullapa vaan on "niin kiva" neuvolan täti, että se piinasi ja diagnosoi omin päin kaikenlaista..

  Huoli on mukana näissä touhuissa, ei voi kiistää. Minä kysyn monesti "mitä, jos jokin menee vikaan?" ja Matti vastaa "mitä, jos kaikki meneekin hyvin?" se on semmonen perus-positiivi, minä opettelen..

  Toiveikkaita päiviä ja hyvää vointia sinne, kaikille!

  VastaaPoista
 2. Mä suosittelen, että hankit muutamaa plaatua ihan kokeilun vuoksi. Vauvat ovat niin eri mallisia, että on vaikea tietää, mikä sopii kenellekin. Noi Fuzzit on hyviä ja näppäriä, harsot/nauhavaipat ja villikset mun mielestäni parhaita pikkuvauvalla ja meille sit pitäisi varmaan pari söpöä Nalle Nöttöstä hankkia ihan äidin iloksi. ;) Niin ja talvivauvalle ehdottomasti pitkiä villiksiä, pääsee vähällä pukemisella. Kaikkein mukavinta on muuten, kun pääsee ihan itse ompelemaan vaippoja. Suosittelen sen saumurin hyödyntämistä.

  Mä en mennyt siihen rasitukseen. On sen verran huono olo edelleen, että katsoin parhaaksi tökkiä itseäni sormeen... Eipä siitäkään, mitään järkevää silti tunnu selviävän. Rasittavaa.

  Mulla on tuo raskaushistoria aika onneton, on vähän vaikea olla huolehtimatta. Viides raskaus ja yksi lapsi kotona. No, sekin on ihan hyvin. Jospa vielä toisen saisi...

  Mutta mukavaa odottelua teillekin. :) Sä olet muuten vain pari viikkoa minua edellä.

  VastaaPoista
 3. Oi, kaikkea hyvää toivon ja onnea pikkumatkustajan kanssa!!

  VastaaPoista
 4. Onnea paljon! Hyvää vointia odotukseen.

  VastaaPoista