tiistai 12. lokakuuta 2010

Peili


Lisää kirpparilöytöjä. Löytyi vihdoin peili makuuhuoneeseen. Nyt ei enää pukemisen jälkeen tarvitse kykkiä peilipöydän edessä ja yrittää selvittää ovatko vaatteet edes suunnilleen niin päin kuin tavoitteena oli ne asetella. Samalla käynnillä löytyi peili myös eteiseen. Ennen piti käydä kurkistamassa vessan puolella, miten monta mustaa läikkää kasvoista löytyy. Nyt voi ihan ohikulkeissaan kurkata. Hyvä mieli pienistä jutuista. Ja etenkin siitä, että tuo makuuhuoneen peili on tosi kaunis. Peilattava ei kyllä olet. Päätin säästää kuvan katsojat kireiltä leukaperiltäni. Jostain syystä minun on vaikea olla rentona, kun painan kameran laukaisijaa... Painaessa pitää purra hampaat yhteen varsin voimallisesti.

Hyvä mieli on myös aulan uudesta matosta. Kesällä siinä ei mitään tarvita, mutta talvella villa lämmittää jalkapohjia mukavasti. Jostain syystä harmaa tuntuu koko ajan mukavammalta väriltä. Lämpimältä ja kotoisalta. Tahtoisin vielä tuohon sohvalle harmaita tyynyjä. Kyllä ne aina välillä siitä näkyisivätkin, vaikka todenpuhuen sohva on aika usein vain miehen vaatetelineenä. Olisi siinä kiva joskus istuskellakin. Vaikka saunan jälkeen vilvoittelemassa.

Nyt istun ikkunan vieressä katselemassa miten tuuli riipii lehtiä puista. Huomenna voisi olla otollinen päivä käydä keräämässä metsiköstä materiaalia risu- tai lehtikranssiin.

4 kommenttia:

 1. Voi miten sievä masu näkyy kauniin peilin kuvasta. ;O) Ja seinä on nii-in ihanan turkoosi!
  Hyviä löytöjä olet jälleen tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Kauniit muodot peilissä ja kuvaajan masussa:)

  VastaaPoista
 3. Hieno peili, sopii sinne teidän miljööhön varmaan eri hienosti! Ja masuhan se siellä tosiaan näkyy, aika hassua että vaan pari viikkoa meidän masua jäljessä, täällä on jo niin tuhti meininki, ettei paremmasta väliä :) Mutta mä taidan muutenkin olla sekä lyhyempi ja leveämpi :)

  VastaaPoista
 4. Minna ja RuusuLiisa: Kiitokset. :) Se on näppärää, kun omat muodot ja peilin muodot ovat hiukan vastakkaiset, toivottavasti joskus taas toisinpäin. ;)

  Erika: Juu, pituus tekee sen, että vatsa pysyy aika pienenä, kohdulla on tilaa kasvaa pituussuunnassa, vaikka oikeasti sf-mitta on tasan nollakäyrällä. Huomasin muuten, että mahankasvatus sujuu täsmälleen kahden viikon erolla. :)

  VastaaPoista