tiistai 16. marraskuuta 2010

Nyt toimii

Nonni. Toimii tämä kuvienkin kanssa leikkiminen.


Eilen aamulla neiti halusi pukeutua sammakkoasuun, valitsi vihreän collegepuvun päällensä ja sammakkohatun päähän ja kvaakkui loppupäivän. Muumitietsikka on tehnyt voimakkaan comebackin, neiti aikoo oppia lukemaan ja kirjoittamaan pian ja koki ahaa-elämyksen, että tuosta lelusta voisi olla hyötyä moisessa opiskelussa. Etenkin, kun sohvalla lojuva äiti ei jaksa luetella kirjaimia kirjoitettaviin sanoihin ihan vuorokautta ympäriinsä. Huom. muuten neidin toimisto. Puhelin kuuulemma soi niin usein, että varsinainen työnteko tuppaa häiriintymään. Ihana mielikuvitus.

Oma maha pyöristyy tasaisesti. Kävimme varmistusultrassa yksityisellä, koska neuvolalääkäri pelotteli matalalla sf-mitalla. No, ultran mukaan pikkuinen ei tosiaankaan ole huolestuttavan huonosti kasvanut, tosin mokoma päätti lääkärille pääsyä odotellessa molskautta itsensä perätilaan ja onkin sitten  siinä asennossa viihtynyt. Toivon mukaan ymmärtää pyörähtää lähiaikoina siihen toivotumpaan asentoon. Jotta ilmeisesti omalle lääkärillemme tuli nks. vähän reilumpi mittavirhe. Turhaa huolta kyllä siitäkin...

Joululahjatehdas on alkanut pyöriä. Kohta yritän kerätä vatsani ja kiivetä yläkertaan pingottamaan yhtä valmistunutta Multnomah-huivia. Saaja ei ole vielä selvillä, mutta eiköhän huivi löydä sopivan osoitteen, kun hetken mietin. Noita saattaa pyörähtää puikoilta vielä jokunen, tuo on mukavan simppeli ja nopeasti valmistuva malli. Tänään mies tuo töistä palatessaan minulle pussillisen lankoja lankakaupasta, että pääsen jatkamaan urakointia. En minä enää juuri muuta teekään kuin istun ja kudon. Ihan järjetön pakkoneuloosi päällä, en tahdo malttaa mennä nukkumaankaan, vaikka se kieltämättä olisi hyväksi. Muutenkin tekemisen vimma on kamala, samoin sisustaminen olisi mahdottoman mielenkiintoista vaihteeksi. Eikä millään malttaisi odottaa mitään.

8 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana kissakangas tuossa neidin tietokonepöydässä... Mistä moinen on peräisin?

  VastaaPoista
 2. Tuo rahi on ostettu joskus Loimaalta Ribbonista. Jo vuosia sitten ja nimenomaan kankaan takia. :) Sitä en osaa sanoa, saako noita vielä.

  VastaaPoista
 3. Makee toimisto ja sammakkoasu S:llä!!!! Oletko ite tehnyt sammakkohatun?

  Minä tykkään tehdä ite ja saada itsetehtyjä lahjoja. Ne on ihan parhaimpia, kun on saajaa varten ajatuksella tehdyt! Huivisi varmasti löytää oikean kodin ;O)

  VastaaPoista
 4. Sammakohattu on (ylläripylläri) mun äidin käsialaa. Noita oli joskus hoitolapsilla jossain esityksessä. Ja juu, itse tehtyjä lahjoja on kiva antaa ja saada. :)

  VastaaPoista
 5. Siis NIIN mainio toimisto sammakolla! Ja tervetuloa pallomahaisten neuloosista "kärsivien" joukkoon, mulla ei oikeen mikään lähe käyntiin mutta neuloa ja virkata pitää, yötä myöten..

  Voi sitä perätilaan mennyttä. Meillä on tyyppi pysynyt koko ajan pää alassuin ja voi hyssy että toivon asian tilan pysyvän niin! Edellisen hätäsektion vuoksi muutenkin mennään synnytystapakeskusteluun, joten auta armias, jos tähän saadaan vielä perätilapelko. Onpa muuten sana :)

  VastaaPoista
 6. Meillä toi neiti sammakko oli ystävällinen ja viihtyi pää alaspäin hyvin varhaisesta vaiheesta lähtien. Tämä ei taida olla yhtä yhteistyöhalukas yksilö. No, onneksi on vielä aikaa, vähän kyllä kieltämättä jännittää tämä(kin) tilanne... Toivotaan, että Putti pysyykin raivotarjonnassa eikä liity perätilabeibejen joukkoon.

  VastaaPoista
 7. Rupes näin aamutuimaan nauruttaan tuo termi "perätilabeibit" sitten kans. Että pussycatdollssit kalpenee, meilläpä on täällä nää Perätilabeibit!

  VastaaPoista
 8. Eikun ehdotusta levy-yhtiöille, jos haluavat kerätä uuden tyttöbändin. Nimi ois jo valmiina. Tai ei kai sillä sukupuolellakaan niin väliä ole.

  VastaaPoista