tiistai 2. marraskuuta 2010

PahanteossaIski pesänrakennus, ilmeisesti. Päätin vihdoin hankkiutua eroon "kodinhoitohuoneen" ei_niin_minua_viehättävistä tapeteista, joista tuli mieleen 90-luvun alun kukkamekkokangas. Eikun tuumasta toimeen ja pintakerrosta repimään. Taidan ottaa harkitun riskin ja jättää pohjapaperin seuraavan tapetin alle. Maalaamattomasta kipsilevystä tapetin repiminen kun on ihan omanlaistansa hommaa, jota en mielelläni kyllä harrasta.

Lapsi on ollut innolla auttamassa, koira pysynyt kaukana. Se kun tietää, että tapettien repiminen on tuhmaa. Kävi se sentään isännälle kantelemassa, että me olemme selvästi tekemässä pahojamme.

Joskus kun vielä pääsisi tapettitehtaalle hakemaan ne punaiset pöllöt. Vihdoinkin, ne kun ovat miehen ja minun yhteinen joululahja toisillemme. Siis viime joulun lahja. Haluan myös jonkinmoiset verhot rullaverhon lisäksi, mutta niitä valitessa olisi hyvä olla pala tapettia värimallina. Marimekon pieni melooni olisivat oikein kiva vaihtoehto, jos sävyt vain toimivat lähellekään.

Ai niin, vinkkinä Metsolan ystäville. Sitä on saatavissa nyt rajoitettu erä. Pitäkäähän kiirettä. Meillä ei valitettavasti ole sille sopivaa vapaata seinää, kamala tarve olisi kyllä muuten sitä saada.

4 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä, ysärin kukkamekko pois vaan :) Kuuskytluvun kukkamekko vielä meniskin..

  Pöllöt on hauskat ja Metsola mieletön, taas mua harmittaa ettei ole seiniä mihin laittaa :( Mutta kiva katsoa, miten ne pääsee edes jonkun seiniin, erityisesti sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Toi Metsola olisi kyllä niiiiiiin ihana. Muistan sen vielä lapsuudesta kaverin seiniltä paremmin kuin hyvin. Mut en mä taida viitsiä tota lapsen huonettakaan uusiksi laittaa, kun just viime kesänä se tapetoitiin. :D Ehkä sitä saa joskus jonnekin... Edes pikkuisen palan.

  VastaaPoista
 3. Mekko seinällä on kyllä aika karmee. Pöllö taas kiva ja pidän peukkuja, että verhokankaan sävyt natsaa tapettiin!

  VastaaPoista
 4. Katotaan milloin pääsen tarkastamaan sopivuuden. Ensi viikonloppuna kun tuo Philgren ja Ritola on sulki eli tapetin hankinta venyy ainakin viikolla. Pahuksen pahus... ;)

  VastaaPoista