keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Lunta :)

Talvi tuli. Ensin pakkanen ja jää ja eilen vihdoin lumi. On ihan uskomattoman ihanaa, kun valon määrä moninkertaistui yhtäkkiä. Talommekin on vaihteeksi lunta vasten harmaa. Eilisellä aamulenkillä lumeen ikuistui monta lumienkeliä ja pihassa heilui pieni lumilapio ankaralla tarmolla. Maanantain iltapäivälenkillä itse sain inspiraation ja kannoin metsästä sylillisen risuja, joista pyörittelin kranssin. Tuli siitä jonkinlainen tekijän kranssintekokokemuksen puutteesta huolimatta. Jossain lehdessä oli joskus valtava risukranssi takan yläpuolella. Sellainen olisi upea, mutta ei taida syntyä minun taidoillani. 

Itsenäisyyden kunniaksi niskani päätti ystävällisesti jumittaa kunnolla ja jouduin kutsumaan apuvoimia piparienleivontaan. Tulihan noita ja piparit syntyivät neljän sukupolven naisten voimin varsin tehokkaasti. Tosin tajusin tehneeni ihan liian pienen taikinan ja taidan joutua leipomaan vielä toistamiseen... No, ehkä silloin niskani on kaulimenkäsittelykunnossa ja voin leipaisen jonkinmoisia pikapipareita muutaman pellillisen.

11 kommenttia:

 1. Meillekkin tuli toissayönä LUNTA<3
  Nyt -5 astetta<3

  Toi teijän talo on kyllä niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Kotoinen hyörinä alakuvassa! :O)

  Lumi on kyllä kovasti odotettu juttu ja nyt sitä onneksi saatiin. Muutama sentti valoisuutta!

  VastaaPoista
 3. Annu: Kiitos. Mäkin tykkään tästä talosta ihan kamalasti. :) Ja talvitalvitalvitalvi <3 :D Mä olen ihan höpönä, kun on niin kaunista.

  Minna: Juu, melkoinen hyörinä oli. Tosin meiltä yleensä hommat sujuvat hyvässä yhteisymmärryksessä, kukin tietää tehtävänsä. :)

  VastaaPoista
 4. Teidän kotinne on kyllä aivan mielettömän ihana!

  VastaaPoista
 5. Samaa tulin sanomaan miekin, että kovin suloiselta näyttää tuossa kuvassa kotinne!!!

  VastaaPoista
 6. Mie ite: Kiitos sinnekin :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat piparitalkoot! Ja talo näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 8. Erika: Olet palannut :)

  VastaaPoista
 9. Teidän talo on ihana!!

  VastaaPoista