keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Silkkaa sää(s)töä


Ja siitä se sitten lipesi käsistä. Ehdin jo olla tyytyväinen itseeni ja taputella selkääni valtavasta itsehillinnästä Ideaparkissa, mutta pitihän se arvata, että moinen häiriötila ei kauaa kestä. Jotenkin eksyin ensin Houmin sivuille ja sieltä napsahti alesta tuo naulakko vessaa varten. Sitten iski tarve maalata koko vessa, koska yökerhotunnelma on alkanut tympiä aika pahasti ja se isompi remontti taitaa siirtyä muutamalla vuodella...

Sitten tulikin mieleen puuttuva wc-paperiteline ja riittävän simppeli malli, jonka saa mustana, löytyi vihdoin Palorannan sivuilta. Siellä eksyin jotenkin tarjouskoriin ja löytyi tuo Tamtam-jakkara... Jotta juupajuu. Aiemmin päivällä olin säästänyt ahkerasti lastenvaatteita napsutellessani. Varsinainen säästäväisyyden perikuva täällä siis. No, sen verran ajattelin säästä, että seiniin sipaistaan ihan vain valkoinen maali (suoraan tapetin päälle) ja yritän löytää sellaisen vanhanaikaisen peilihyllysysteemin uudeksi peiliksi vaikkapa kierrätyskeskuksesta. No, käytettynä kuitenkin. Mutta että sitä pitääkin ihmisen säästää välillä... Ounou. Annan itselleni kyllä muutaman viikon pääsykiellon nettikauppoihin vaihteeksi.

2 kommenttia:

  1. Joskus pitää säästää, että saa tehtyä edullisia hankintoja. :) Kuvia uudesta vessasta odotellessa ja oikein kivaa uutta vuotta Kirahvilaan!

    VastaaPoista
  2. Kivaa vuoden alkua teillekinpäin! :)

    VastaaPoista