maanantai 3. syyskuuta 2012





Tämä päivä mei melkoisessa usvassa. Silakkaa taisi nuha vaivata keskimääräistä pahemmin viime yönä ja kun isosisko vielä hoiti omat päivystysvuoronsa, minun uneni jäivät minimiin. Ohjelmassa oli myös runsaasti keltaisten kumisaappaiden ulkoilutusta kaatosateessa. No, ilma on sateella happipitoista ja illasta jo paistoi aurinkokin.

Silakalle tuli nippu lumputettavaa Lindexiltä. En vain kyennyt vastustamaan poromekkoa ja -paitaa, vaikka neidin vaatevaranto no luvalla sanoen melko laaja. Mutt yhtään porovaatetta ei ennestään ollut. Eikö se riitä perusteeksi?

Sängyn viereisen lipaston kirja- ja romuvuori kasvaa kasvamistaan. Kohta saan hyllyjä seinään ja sitä kautta läjää kutistumaan.Sitä en kyllä ihan ymmärrä, miksi tytön meikkipään meikit ovat siirtyneet minun yöpöydälleni. En tunnusta käyttäväni moisia...

Jotenkin kaikesta tahmeudesta huolimatta sain tänään mutaman ihan hyvänkin ajatuksen tavaravuoren kesyttämiseksi. Tai siis lähinnä ajatuksen siitä, miten noita roinia saisi jotenkin järjelliseen järjestykseen. Meiltä puuttuu esim kokonaan paikka Silakan ulkovaatteille. Nyt minulla on sentään ajatus siitä, mihin sellainen voisi järjestyä näppärästi. 

3 kommenttia:

  1. Samojen teekojen ympärillä pyöritään. Lastenvaatteet ovat kyllä siitä hassuja, että niiden kanssa on joskus vaikea pysyä balanssissa. Katsoin että tytöillä on paitoja ihan kohtuullisesti mutta housuja ei - ja menin ostamaan kaikille uudet paudat. Sitten päätin että niitä housuja on saatava, kierrän kirppiksiä ja ostan parit uutena, ja yhtäkkiä niitä on liikaakin. Ja kun olen saanut housutilanteen balanssiin huomaan, että nehän haluavat pukeutua pelkästään mekkoihin ja sukkiksiin, ja viimekeväiset sukkikset on muuten vähän nafteja ja väritkin turhan hempeitä...

    VastaaPoista
  2. Upeita noi kukkakuvat ja tsemppiä roinan selätykseen ja/tai järjestämiseen. Ja vähän vertaistukeakin sille sektorille. ;)

    VastaaPoista
  3. Minna: Ihan totta. Aina jostakin plaadusta on ylitarjontaa ja jotain toista ei ole juuri lainkaan. Yritä siinä sit pysyä mukana. ;)

    Anna: Kiitos ja tsemppiä samoihin pohdintoihin

    VastaaPoista