sunnuntai 23. syyskuuta 2012


Tänään parantelin jo neljättä päivää jatkuvaa migreeniäni. Sitkeä tapaus tällä kertaa. Voisi jo vähitellen mennä matkoihinsa. Vietimme rääppiäisiä ja minä nappasin suklaakakun jämät välipalaksi. Karhunvatukat ovat nyt parhaimmillaan. Odotan ensi kesää ja sitä, että saan taas syödä jugurttia. Maustamaton jugurtti ja tuoreet marjt ovat ylittämätöntä herkkua.

Joulukuusen matto tuntuu olevan kiukuttelevaista lajia. Purin sen taas kerran melkein alkutekijöihinsä, kun totesin, että en pysty elämään eilen virkkaamani virhemäärän kanssa. Se saa levätä pari päivää, kerin vyyhden harmaata perusvillasukkalankaa ja aloin vaihteeksi kutoa siitä joko sukkia tai säärystimiä. Saa nähdä, kumpiin päädyn. Tällä hetkellä ei huvita kutoa mitään unelmanohuita ihkusukkia. Ihan tuollainen vanhanaikainen harmaa perusvillalanka viehättää. Jossain vaiheessa pitäisi kutoa paksu, iso villahuivi viileiksi aamuiksi takin päälle kiedottavaksi. Hirmuisesti kudotuttaa pitkästä aikaa. Harmi, että televisiosta tulee nykyisin niin harvoin mitään katsomisen arvoista käsitöiden oheistoiminnoksi...

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen karhunvatukka. Mulla on yksi pieni taimi, jonka sain perennan kylkiäisinä ja ilokseni se lähti kasvuun. On nyt n. 10cm. Mitenkähän pitkään kestää ennen kuin voin satoa odotella?

    Onnetar nappasi nimesi Vuoden mutsi -kirjan arvontatilaisuudessa. ONNEA!

    VastaaPoista
  2. Jaa-a... Meillä ensimmäisenä vuonna täällä asuessamme karhunvatukka teki jokusen marjan ja siinä oli ehkä kolme vartta, nyt kolmen vuoden kuluttua, se on melkoinen pöheikkö ja tänä vuonna ensimmäisen kerran marjoja tuli ihan tosissaan. Meiltä saa kyllä tulla hakemaan isompiakin alkuja jos joskus siltä tuntuu. ;)

    Ja hitsinpimpula!!! :) Olipas iloinen ylläri arvontavoitto. Jeejeejee! :D

    VastaaPoista
  3. TArtun tuohon migreeniin joka voi kestää noin kauan. Miten SINÄ oikein kestät? Auttaako jotkut lääkkeet?

    VastaaPoista
  4. En mä kestäkään, mutta elän sen kanssa jotenkin, kun ei oikein muutakaan voi... Tällä hetkellä lääkkeenä on parasetamoli ja ibuprofeiini cocktailina, koska imetän edelleen. Onneksi migreeni ei iske kovin usein eikä etenkään noin pitkäkestoisena.

    VastaaPoista