lauantai 11. huhtikuuta 2015

Ihana päiväAamupäivällä sivosimme pihalla. Aurinko paistoi ja lämmitti. Oli pakko riisua takkikin päältä, kun olin hetken juoksutellut syksyllä unohtuneiden ruukkujen sisältöjä kompostikasaan. Terassikin näyttää terassilta ja varsin kutsuvalta, ei epämääräiseltä ryönänsäilytyspaikalta. Enää tarvittaisiin kukkasia. Saisikohan orvokkeja jo vähitellen?

Saunanjälkeisherkkuna oli tällä kertaa brownieta ja jäätelöä. Ei hupsumpaa ja leipomuksesta jäi peräti murenat jäljelle. Jäätelöstä ei edes murenoita. Illalla, kun mies luki pienemmälle iltasatua, stailasin lastehuoneen peitot ja koristetyynyt kauniiseen kasaan kirjahyllyn eteen. Se kirjahyllykin pitäisi stailata (ja erityisesti pölyttää) jonain vähemmän kauniina päivänä. Tänään eivät päässet edes matot seuraksemme pihalle.

Mutta nyt odottavat kutimet. Tyttöjen huivit ovat ihan kohta valmiina. Seuraavaksi ajattelin intoutua joko kutomaan isompaa versiota aiheesta kid mohairista tai vaihtoehtoisesti virkkaamaan niitä isoäidinneliöitä. Kohta pitäisi kyetä päättämään. Toisaalta tuo Donna Tarttin Tikli tuijottaa minua sängyn vieressä syyttävän näköisenä.

4 kommenttia:

 1. Kyllä niitä orvokkeja saa jo, mullakin mielessä...
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sin kyllä jo selvitettyä orvokkien olinpaikan. Vielä kun pääsisin hakemaan.. :) Kiitokset, oli mukava sunnuntai.

   Poista
 2. Orvokkeja on myynnissä jo näilläkin korkeuksilla! Jopa meilläkin oli eilen niin lämmintä että terassilla tarkeni syödä pullaa ja juoda teetä. Kissallakin oli kivaa. Nyt sitten nokka vuotaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin jo! Meillä oli terassi pesun jäljiltä niin nälkä, että eilen ei voinut syödä ja tänään ei ehtinyt ennen sadetta. Pöh...

   Poista