maanantai 13. huhtikuuta 2015

KeväthuivitSain tyttöjen ystävänpäivälahjalangoista huivit valmiiksi. Malli on Ullaneuleesta löytynyt Lumi, puikot nro 4 pitkät pyöröt ja lanka Langin Mille Colori Socks & Lace Luxe. Molempiin meni kerä eli 100g, vaaleampaan lisäsin ajatuksissani yhden kuviokerran ja sen loppuun saattaaminen vaati laatikosta jotain vihreää sukkalankaa, joka itse asiassa istui tuohon yllättävän hienosti.

Malli on simppeli ja onnistui jopa Netflixin ääressä torkkuvalta unihäiriöiseltä ts. mallikerta jäi mieleen helposti. Onnistuin myös jäämään pahasti koukkuun, seuraavaksi taidan tulostaa Tulppaani-huivin ohjeen ja alkaa kilkuttaa sitä kasaan.

11 kommenttia:

 1. Ihanat! Muistatko mikä värinumero toi punainen on? Mulla ois noita lankoja kans kaupalla, ties vaikka pistäisin yhden tulille.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyötteessä on vissiin 51 värikoodi. Se on kirkkaampi kuin kuvissa. Kamera ei pysynyt millään mukana. :) Toi oli kyllä kivaa lankaa kutoa.

   Poista
 2. Kivat huivit, siitä sitten vaan kaulaan kulloisenkin värifiiliksen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi omistajat taitavat olla aika kireänä omaisuudestaan. ;) Melkein kyllä yekisi mieli tilata lankaa ja tehdä itsellekin...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Toi lanka on niiiiiin herkullisen väristä :)

   Poista