sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vaalisunnuntai

Vietän vaalivalvojaisia. Huomaan seuraavani tuloksia sekä televisiosta että Ylen sivuilta yhtä aikaa. Muistan lapsuudesta, miten aikuisten jumahtaminen television ääreen vaali-iltana ällistytti. Alankohan minä olla vihdoinkin itse aikuinen?

Tänään ajattelin kuvata jo viikon verran aukeamistaan miettineet sinuvuokonnuput kukkapenkistä ja vihdoin ne olivat lopettaneet miettimisen ja auenneet. Seuravaksi sitten odottelen skilloja, loppuja krookuksia ja keltavuokkoja kukkimaan. Kirsikoissa ja luumuissakin on jo isot silmut. Jos ilmasto ei vallan viilene, kukkamerta lienee odotettavissa aika pian. Ihanaa...


Käsityökirjahyllyni alkaa olla aika täynnä keskeneräisiä käsitöitä. Oikeastaan minun ei pitänyt tehdä hetkeen noita virkattuja tilkkuja, mutta toisin kävi. Tuli eteen mielenkiintoinen malli, se ei ihan mennyt toteutettuna niinkuin piti, mutta värit olivat kivat ja kun lankojakin oli, piti hiukan virkata sarjatuotantotyyliin.  Muutaman kerroksen kun vielä pyöräytän lappusiin, laitan ne taas menemään kohti Kellokosken mummujen peittotalkoita.

2 kommenttia:

  1. Niin herkullisen näköistä tuo paistos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se olikin hyvää. Parskaalia, kukkakaalia, kermaa, kanamunia ja cheddar-raastetta. Nam.

      Poista