maanantai 13. joulukuuta 2010

DomusYksi unelma toteutui. Huusin itselleni netistä pari Domus-tuolia. Nuo ovat olleet haavelistalla yli 20 vuotta. Totesin, että jossain vaiheessa haaveitaan saa toteuttaakin, etenkin tuolin kokoisia haaveita. Silloin 20 vuotta sitten haaveet olisivat kyllä saattaneet tulla hiukan edullisemmiksi... Mut äh ja päh miten kävi. Laitoin tuolit suunnitelluille paikoilleen olohuoneen pöydän päihin, mies katseli niitä, koeistui ja totesi, että hänpä ottaa tämän työtuolikseen.. Joopa joo, kai minun pitää jatkaa etsintöjäni, että saan edes kaksi tuollaista pitää itselläni.

6 kommenttia:

 1. Hahaa, mulla on varmaan joku tuommonen Domus-kopio; löysin tuollaisen mutta ilman käsinojia ja pehmustetulla istuinosalla vitosella joltain kirpparilta viime kesänä, maksoi huiman vitosen. Arvata saattaa, kenen työtuolina se on :)

  Onnea unelman (osittaisesta) toteutumisesta, joskus ne voi viedä sen 20 vuotta..

  VastaaPoista
 2. Ja höyrypäissäni päätin näköjään erityisesti painottaa sitä, että tuoli maksoi sen vitosen :D

  VastaaPoista
 3. Siis kyllä löydöillä sopii aina elvistellä. :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, jos olet löytänyt unelmatuolisi. Onnea! Lucia on hauska, ne muut ovat yleensä niin hartaita ja juhlavia valkoisissa kaavuissaan, että pitää pidättää hengitystä...tämän Lucian valoa riittää myös onneksi vähän useammalle päivälle vuodessa.

  VastaaPoista
 5. Juu, toi meidän Lucia ei osaa olla mahdottoman juhlallinen kuin hetkittäin. ;) Oli se illalla mun vanha paitapusero pääläni vähän hillumassa.

  VastaaPoista
 6. Laitoin juuri oman Domus tuolin myyntiin tori.fi foorumille, mutta en toki voinut laittaa vitosta hintaa vaan arvon tuolille sille kuuluvan hinnan.

  VastaaPoista