sunnuntai 16. lokakuuta 2011Kamalan vähän sanomista yhtäkkiä. Mutta värit ovat kauniita, vähitellen taittumassa kohti talven grafiitinharmaata. Muuten on kovin pimeää ja harmaata eikä sisällä minun kamerallani tee yhtään mitään ilman salamaa. Järkkäri ois kiva. 

Eskarilainen on syyslomalla. Sovimme, että syyslomaa vietetään erityisesti lepolomana. Tämä syksy on ollut neitokaiselle ihan hirveän rankka. Viime yönä tuo nukkui kellon ympäri, mitä ihmettä ei ole tapahtunut herran aikaan.

Ai niin. Meille syntyi viime viikon aikana kaksi uutta tyttöä sukuun. Aika ihanaa. Virkkaan vimmattuna vauvanpeittoa, jättimäistä isoäidinneliötä, iltaisin ja löydän itseni usein aamuyöstä istumassa täydessä unessa koukku kourassa, pylväs puoliksi virkattuna televison mölytessä omiaan ja muun perheen nukkuessa autuaasti.

4 kommenttia:

 1. Mä lähetteln kovasti tsemppilöitä pienelle tytölle. Vaikka mulla on "vaan" näitä poikia, muistan millaista se oli olla tuollainen pieni tyttö <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Jospa se tyttö saataisiin loman aikana siihen kuntoon, että perjantai-iltaisin naamasta erottuisi muutakin kuin suret, tummat silmät.

  VastaaPoista
 3. Syyslomalla meilläkin ollaan. Ajattelin viedä ipanat uimaan, mutta muuten "löhötään" kotosalla.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa löhöilyä teille. :) Uimareissu kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista