tiistai 18. lokakuuta 2011

Työhuone



Työhuone on ollut muutoksen kourissa jo jonkin aikaa. Vihdoin, neidin synttärit hyvänä tekosyynä, saimme tavarat jotakuinkin paikoilleen ja turhuudet kellariin tai muuten sivuun. Valmistahan tuolla ei edelleenkään ole, yhdestä sunnasta sietää kuitenkin jo esitellä. Muuton lamppu on kyllä ihana, tosin valaistusteho voisi kyllä olla vahvempikin... Millaisia lamppuja muut ovat muuten tuossa käyttäneet? Tämänhetkinen varsin kirkas valo tuntuu imeytyvän valaisimen sisuksiin. Hädin tuskin on pöytä valaistuna iltaisin. Liene syytä nostaa valaisinta hiukan ylemäs ja hankkia vielä tehokkaampi valonlähde. Tämäkin pitäisi tilata roikkuvien johtojen kuriin saamiseksi. 

Pöytä kaipaisi ympärilleen omanmerkkisiään istuimia, mutta toistaiseksi Aallon pikkutuolien hinnat ovat kivunneet huutiksessa ym. ulottumattomiini. Mutta ei kiirettä, kyllä noilla nykyisilläkin istuu ja askartelee. Verhot ovat suosikkini. Ostin ne joskus edellisen kotimme keittiöön pitkällisen kuolaamisen jälkeen. Finlaysonia n kymmenen vuoden takaa ja edelleen toimivat silmääni erinomaisesti.

Huoneen oikea laita on sekin sitten omistettu ison tytön lelujen ja minun ja tytön askartelutarpeiden säilytykselle. Hyllyjä riittää, mutta en ole vielä keksinyt, miten ne saisi esteettisesti viehättävämpään malliin. Ehkä vähitellen. Tämä näkymä on kuitekin tärkein, se kun on ensimmäisenä vastassa, kun meille kävelee ulko-ovesta sisään.

6 kommenttia:

  1. Ihanan iso pöytä askarteluja varten! Tarvikkeet vaan sikin sokin pöytää....

    VastaaPoista
  2. Meillä on nykyään asumassa sellainen natsi-äiti, joka ajoittain kertoo tolle nuorelle askartelijalle, että ne mitä levitetään, myös kerätään pois... ;) Ja kerää peräti omansakin ajoittain.

    VastaaPoista
  3. Hyvin mahtuu askartelemaan ja ensi näkymä oikein siisti!
    Meijän työhuoneeseen ei meinaa mahtua sisään...tavoitteena totaalinen raivaus, hmmm...vaikka ristiäisiin...tulevaisuuteen:)

    Siihen asti suljetaan ovi:)

    VastaaPoista
  4. Meillä ei ole enää tuossa ovea. Se meni kellariin. :D

    VastaaPoista